Extranet

Warmer Feelings

Kiramin kylpytynnyri ja palju suo nautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä.

Paljuvalikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva palju. Original- ja Comfort- kylpytynnyrituoteperheet tarjoavat runsaasti erilaisia koko- ja materiaalivaihtoehtoja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin modernimpaankin ympäristöön.

Original
Comfort

Kirami people

Sukella Kiramin maailmaan kanssakylpijöitten tekstien ja kuvien kautta. Liity mukaan keskusteluun #warmerfeelings — löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Youtubesta. Halutessasi voit lähettää meille ideoita, ehdotuksia ja palautetta myös sähköpostitse.

Kylpytynnyrit vetoavat minuun mystisellä tavalla. Alkuun ajattelin kylpytynnyreitä hieman negatiivisempaan sävyyn, mutta kokeiltuani kylpytynnyriä pariin otteeseen viehätyin ideasta. Kylpytynnyri on todella rentouttava kokemus.

— Ismo, 6/2015

Kaikista mukavin kokemus on kesältä, tähtien loisteessa taivasalla rentoutua tynnyrissä puolison kanssa jutellen kaikkea maan ja taivaan väliltä. Yhtä yksittäistä hetkeä en osaa sanoa, mutta niitä on monta!

— Sanna-Maria, 6/2015

Ajankohtaista


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK