Extranet
Kirami

Kirami Comfort Family

Kirami Family palju

- turvallisuutta ja helppoutta lapsille, liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille.

Kirami perheen 2017 kevään UUTUUS on Family palju, joka on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Käytännöllisyyden lisäksi on kehityksessä panostettu entistä enemmän turvallisuuteen uuden askelman ja tukikaiteen myötä. Tynnyriin voi kiivetä helpommin niin sisään kuin ulos ja kaiteesta voi ottaa tukea tarvittaessa. Näemme tämän hyvänä ominaisuutena ajatellen perheen pienimpiä kuin henkilöitä, joilla jalka yrittämisestä huolimatta ei nouse niin korkealle kuin haluaisi. Lisäksi rappusten alle saa käytännöllisesti ulkopuolisen suodatinlaitteen piilotettua, jolloin veden puhtauskin on turvattu ilman näkyviä osia. Askelma toimii myös istuimena niin perheen pienimmille kuin niille joilla on tarvetta vilvoitella kylpyhetkien lomassa. Pienen vesimäärän ansioista family palju lämpiää hieman nopeammin kuin aikaisemmat mallit ja muovisen sisuksen ansiosta palju on helppo pitää puhtaana. Tynnyri on mitoitettu 4:lle henkilölle, ja kahdelle henkilölle tila on ruhtinaallinen. Uutuutena myös kaksi kätevää juomapaikkaa valmiiksi integroituna tynnyrin askelman molemmilla puolilla.

Tilavuus 3-5 hlöä / 1250 l
Paino 175 kg
Ulkohalkaisija 170 cm
Sisähalkaisija 164 cm
Korkeus 110 cm
Syvyys 91 cm
  Kamiinat Ulkomateriaalit Sisämateriaalit
M CULT / CULT-si EP-BL / ST-CBL LDPE-GR

Juomateline / peitelautasarja EP musta


Lue lisää
Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK