Extranet
Kirami

Kirami Original Easy M

Muovisella sisäaltaalla varustetut Original Easy -kylpytynnyrit ovat oiva valinta helppohoitoisuutta kaipaavalle kylpijälle ja ovatkin siksi kaikkien aikojen myydyimpiä mallejamme.

CULT-kamiinallisissa malleissa ulkoverhoiluksi on saatavilla petsattua kuusta sekä EcoPlank kierrätysmateriaalia. Paljun sisäaltaan muovipinnan sävyvaihtoehtoina ovat tyylikäs harmaa ja raikas turkoosi. Kylpytynnyrin reunoja ympäröi aina niskaystävälliset ilmatäytteiset kumireunukset. Pakettiin sisältyy myös 1,5m savupiippu, lämpösuoja sekä piipunhattu.

Paino 142 kg
  Kamiinat Ulkomateriaalit Sisämateriaalit
ST - CoalBlack CULT EP-BL / ST-DW HDPE-GR / HDPE-TU

Eristekansi M, 170 cm pyöreille altaille ulkokaminalla, 70 mm vahva, keinonahkainen


Lue lisää

Rappu EcoPlank Black, musta runko


Lue lisää

Juomateline EP korkea, Cozy ja Easy altaisiin, Cube/Cult/Macu


Lue lisää

Juomateline ST-DW korkea, Cozy / Easy altaisiin, Cube/Cult/Macu


Lue lisää

Rappu petsattu kuusinen 50cm


Lue lisää
Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kuumakylpyaltaat ja kylpytynnyrit suovat nautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. LUE LISÄÄ »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK