Extranet
Kirami

Juomatelineet

Riittävä nesteyttäminen on hyvin olennainen osa kylpemistä, ja väitämme, että kylmä juoma maistuu parhaalta, juuri kuumassa paljussa taivasalla kylpiessä! Kylpijän viihtyvyyttä ajatellen tarjonnastamme löytyy erilaisia juomatelineitä, jokaiseen makuun.Juomalasit ja tarvikkeet

Juomalasit ja tarvikkeet


Kiinteät Juomatelineet

Kiinteät Juomatelineet

Erilaiset, Kiramin kylpytynnyreihin istuvat, kiinteät juomatelineet. Mallistostamme löytyy kylpytynnyrisi malliin mitoitettu juomateline ja myös erilaiset väri- sekä materiaalivaihtoehdot. Kiinteät juomatelineemme sulautuvat kauniisti yhteen kylpytynnyrisi kanssa.


Kelluvat juomatelineet

Kelluvat juomatelineet

Kiramin valikoima kelluvista juomatelineistä perustuu tuotteiden laadukkuuten sekä käyttäjäystävällisyyteen. Kelluvat juomatelineemme eristävät kylpyvedestä hohkaavan lämmön, ja pitävät juomasi raikkaan kylminä. Tuotteet toimivat myös hauskana elementtinä lilluessaan kylpijöiden keskuudessa, eikä kenenkään tarvitse toimia virvokkeiden välittäjänä, vaan ne ovat aina jokaisen käden ulottuvilla. Näissä telineissä myös merkityt lasipaikat, jotka auttavat kylpijää löytämään oman lasinsa juomatelineen liikkumisesta huolimatta.


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK