Extranet
Kirami

Muut tuotteet / Kylpyvarusteet

Kylpyvarusteet

Kiramilta löytyy laaja valikoima kylpytynnyrivarusteita ja muita kylpyaiheisia tuotteita.Kannet

Kannet


Raput

Raput

Raput täydentävät ja antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen puutarhassasi. Valitse mallistosta mieleisesi rappu kylpytynnyriisi niin varmistat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi.

Kiramilla on laaja valikoima kaikkiin kylpytynnyreihin sopivia rappuja. Rappumalleja löytyy perusaskelmista aina sulavasti muotoiltuihin kaarirappuihin ja verhoiltuihin delux-malleihin asti. Näissä puisissa rapuissa materiaalina on käytetty joko petsattua kuusta, lämpöpuuta tai tuijaa. Tämän lisäksi mallistossa on myös huoltovapaita alumiinirunkoisia rappuja ProfiLine- tai EcoPlank komposiittiverhoilulla.


Juomatelineet

Juomatelineet


Savupiiput

Savupiiput


Kylpytekstiilit

Kylpytekstiilit


Kamiinat

Kamiinat

Kirami paljukamiinat.


Muut Varusteet

Muut Varusteet


Lämpömittarit

Lämpömittarit


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171