Extranet
Kirami

Muut tuotteet / Kylpyvarusteet / Kannet

Kannet

Kiramilta löytyy sopiva kansi kaikkiin kylpytynnyrimalliehin. Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen avulla nopeutat paljuveden lämmittämistä, pidät veden lämpimänä pidempään ja optimoit tehokkaasti veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat pois kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta niin lapsiperheille kuin muillekin vedestä kiinnostuneille.Muovikannet

Muovikannet

Vahvat ja laadukkaat ABS-muoviset kannet pyöreisiin ja 8-kulmaiselle halkaisihaltaan 170 cm altaille. Kansimalleja löytyy pyöreille altaille Easy M, Cozy M, Ultima M ja Woody M sekä myös 8-kulmaiselle Premium Optima S altaalle, joissa on ulkopuolinen kamina. Mallistossa löytyy myös kansi pyörelle 170 cm altaalle, jossa on sisäpuolinen kamina.


Eristekannet

Eristekannet


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171