Extranet
Kirami

Muut tuotteet / Kylpyvarusteet / Muut Varusteet

Muut Varusteet

Muut ryhmittelemättömät varusteet.



Reunakaulukset

Reunakaulukset

Tyylikkäät pyöreät reunakaulukset ovat suunniteltuja Kiramin kylpytynnyreihin.

Reunakaulus antaa kylpytynnyriin viimeistellyn ilmeen ja tekee reunasta sileämmän sekä mukavamman kylpytynnyrissä nauttiville. Lämpöpuinen pyöreä reunakaulus on saatavilla Woody M, L, XL paljuihin sekä Cozy, Easy ja Ultima kylpytynnyreihin. Lisäksi Kiramin mallistosta löytyy laadukas puinen Red Cedar reunakaulus, joka sopii Easy, Cozy ja Ultima malleihin. Puiset reunakaulukset myydään vain altaan tilauksen yhteydessä asennettuina. Kolmantena vaihtoehtona Kiramilta löytyy laadukas ja helppohoitoinen kuminen reunakaulus pyöreisiin Easy, Cozy ja Ultima malleihin. Kuminen kaulus on vakiona valmiiksi asennettuna tynnyrissä oston yhteydessä tai kumisen reunakauluksen voi tilata myös lisävarusteena esimerkiksi Kiramin verkkokaupasta.

HUOM! Kuminen reunakaulus ei sovi puisiin Woody tynnyreihin sillä puutynnyrin paneelit ovat liian paksuja kumiselle kaulukselle.

  • Pyöreä kuminen reunakaulusprofiili Easy ja Cozy ja altaisiin

  • Pyöreä Kuminen reunakaulusprofiili Ultima M altaaseen

  • Pyöreä Kuminen reunakaulusprofiili Ultima L altaaseen


Eristelevy sarjat


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171