Extranet
Kirami

Muut tuotteet / Kylpyvarusteet / Raput

Raput

Raput täydentävät ja antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen puutarhassasi. Valitse mallistosta mieleisesi rappu kylpytynnyriisi niin varmistat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi.

Kiramilla on laaja valikoima kaikkiin kylpytynnyreihin sopivia rappuja. Rappumalleja löytyy perusaskelmista aina sulavasti muotoiltuihin kaarirappuihin ja verhoiltuihin delux-malleihin asti. Näissä puisissa rapuissa materiaalina on käytetty joko petsattua kuusta, lämpöpuuta tai tuijaa. Tämän lisäksi mallistossa on myös huoltovapaita alumiinirunkoisia rappuja ProfiLine- tai EcoPlank komposiittiverhoilulla.Metallirunkoiset raput

Metallirunkoiset raput


Kaariraput

Kaariraput

Tyylikkäät lämpöpuusta valmistetut kaareutuvat raput paljun viereen. Kaarirappujen moduuleilla voit itse somistaa kylpytynnyrisi ulkopuolen haluamasi mukaan. Rappusten koko valitaan tynnyrin koon mukaan ja kokoihin on olemassa erilliset ala- ja ylä-askelmat. Massiivisen kaarirapun avulla voit muodostaa kylpytynnyrisi ulkopuolen kauniiksi kokonaisuudeksi monella eri tavalla. Voit ympäröidä tynnyrisi useammalla kaarirappusella, jossa molemmat askelmat ovat mukana, jolloin luot näyttävän kokonaisuuden altaasta yhdessä rappusten kanssa. Vaihtoehtoisesti yksinkertaisemman mutta tyylikkään kokonaisuuden saat myös yhdellä kaarirappujen ala- ja yläaskelmalla. Kun taas allas on osaksi upotettu terassiin niin maun ja askelma koon valinnan mukaan pelkkä ala- tai yläosakin rappusista on riittävä helpottamaan kylpytynnyriin pääsyä.


Puiset Raput

Puiset Raput

Raput täydentävät ja antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen puutarhassasi. Valitse mallistosta mieleisesi rappu kylpytynnyriisi niin varmistat turvallisemmat askeleet niin kylpytynnyriin astuessasi kuin sieltä poistuessasi. Puisista rapuista löytyy seuraavat mallit: Petsattu kuusinen- tai lämpöpuinen perusrappu, STEPIN-raput (jättiläistuija ja lämpöpuu) ja DELUX-raput (jättiläistuija ja lämpöpuu).


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK