Extranet
Kirami

Muut tuotteet / Varaosat / Muut Varaosat

Muut Varaosat

Muut Kiramin kylpytynnyreihin sopivat varaosat.Kuminen reunakaulus

Kuminen reunakaulus

Kiramilta löytyy laadukas ja helppohoitoinen kuminen reunakaulus pyöreisiin Easy, Cozy ja Ultima malleihin. Kuminen kaulus on vakiona valmiiksi asennettuna tynnyrissä oston yhteydessä tai kumisen reunakauluksen voi tilata myös lisävarusteena esimerkiksi Kiramin verkkokaupasta. HUOM! Kuminen reunakaulus ei sovi puisiin Woody tynnyreihin sillä puutynnyrin paneelit ovat liian paksuja kumiselle kaulukselle. Pyöreä kuminen reunakaulusprofiili Easy, Cozy ja Ultima M altaisiin Pyöreä Kuminen reunakaulusprofiili Ultima L altaaseen.


Lue lisää
Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171