Extranet
Kirami

Lapsenlapset ovat polskineet paljussa pienestä asti

Meillä on ollut kylpytynnyri mökkimme pihalla jo 3 vuotta. Sille on löytynyt hyvä paikka saunan ja hiekkarannan välistä, josta on hienot näköalat merelle.

Isovanhemmat ja lapsenlapset kylpevät Kiramin tynnyrissä

Kylpytynnyri on kovassa käytössä. Lapsenlapsemme ovat polskineet paljussa jo siitä asti, kun nuorin oli 4-vuotias. Nyt heillä on ikää jo 7, 10 ja 13 vuotta. Palju on lapsille mieluisa paikka, siinä vietetään paljon aikaa, ja välillä he käyvät meressä uimassa. Lapset viihtyvät paljussa erittäin hyvin, jopa niin hyvin, että välillä heitä pitää käskeä sieltä pois.

Parasta paljussa on lasten mielestä varmaan se, että siinä voi leikkiä ja sukeltaa. Palju ei ole kovin iso, se on sellaista istuskelumallia, johon mahtuu 6–8 aikuista, mutta hyvin nuo lapset mahtuvat siinä sukeltelemaankin. Lapsethan pystyvät ihmeellisiin juttuihin.

Turvallisuus on tärkeää

Lasten kanssa kylpytynnyrin käytön valvonta on hyvin tärkeää. Se oli sitä varsinkin silloin, kun nuorin ei osannut vielä edes uida, joten paikalla oli aina joku vanhemmista tai isovanhemmista. Nyt kun lapset ovat isompia ja osaavat kaikki uida, ei heitä enää tarvitse niin tarkkaan valvoa.

Puukamina, jolla vettä lämmitetään, ei ole lasten kannalta ongelma. Se sijaitsee paljun ulkopuolella ja on niin hyvin eristetty, ettei siinä pääse polttamaan itseään.

Kylpytynnyriin kiipeämistä varten meillä on paljuvalmistajan tekemät hyvät portaat. Jopa 4-vuotias pääsi aikoinaan niiden ansiosta helposti itse paljuun ja sieltä pois.

Ahtiaisen lapsenlapset Kiramin kylpytynnyrissä


Meillä lapsenlapset oppivat hyvin nopeasti, kuinka paljussa ollaan turvallisesti – koulutus meni kerralla perille, tai ainakin parilla toistolla. Nykyään tärkein valvontakohde lasten kylpytynnyrin käytössä taitaa olla se, että malttaisivat välillä tulla sieltä poiskin.


Kesäisin terveisin

Antti Ahtiainen

PappaLue lisää kylpytynnyrin turvallisesta käytöstä


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK