Extranet
Kirami

Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä

Corten-teräs triholdy

Paljujen valmistaja tuo markkinoille piha- ja terassituotteita, jotka on tehty ruosteisesta teräksestä. Mitä ihmettä?

Triholdy yrttimaana

Outstanding-tuotteet syntyivät, koska niiden oli pakko syntyä. Kaipasimme kodin ja mökin pihamaille käytännöllisiä ja esteettisiä nautinnollisen elämän mahdollistajia, jotka kestävät aikaa ja trendejä. Päätimme ajatella tuttuja asioita hieman toisin, ja nyt valikoimissamme ovat kylpytynnyrien lisäksi grilli, ulkotuli ja Triholdy-sisustusihme.


Teräskolmioita pihoille ja terasseille

Corten-Teräs kolmio TriholdyKolmionmuotoinen teräselementti muuntuu moneksi, sillä elementeistä voi rakentaa aidan, tilanjakajan tai näkösuojan. Niitä voi käyttää istutusalustoina, vihertorneina ruukkuistutuksille tai vaikka polttopuu- tai viinipullotelineinä. Kun asetat elementin päälle levyn, sinulla on käytössäsi kätevä pöytä.

Teräs tuo pihoille trendikästä industrial-henkeä, mutta on silti siro ja moneen tyyliin sopiva. Vain mielikuvitus ja pihan tai terassin koko ovat rajana sille, mitä voit Triholdyn kanssa saada aikaan.


Ruoste on uusi musta

Triholdy ja muut Outstanding-tuotteet on valmistettu Corten-erikoisteräksestä, jonka pinta ruostuu rouheaksi, mutta kestää Suomen säässä.

Triholdy illan pimeydessä

Corten-teräs on aluksi harmaata ja muuttuu ajan ja sääolojen vaikutuksesta ruosteenruskeaksi. Triholdy-kolmiot hapotetaan ja huuhdellaan tehtaalla, jotta patinoituminen lähtee nopeammin liikkeelle.


Corten-teräksen nimi tulee sanoista CORrosion resistance - TENsile strength. Materiaali on lähestulkoon puhdasta terästä, jota on seostettu pienellä määrällä kuparia, kromia, nikkeliä ja fosforia. Tavallisissa teräslaaduissa ruostekerros kuluu pois ja pinta altistuu yhä uudelleen korroosiolle. Corten-teräksen oksidipinta on tiivis ja kestävä, jolloin korroosio ei ohenna materiaalia. Corten-terästä käytetään korkeaa säärasitusta vaativissa rakenteissa, kuten rakennusten julkisivuissa, silloissa, merikonteissa ja erilaisissa säiliöissä - ja nyt myös Outstanding by Kirami -pihatuotteissa.


Corten-teräs triholdy istutukseenKatso lisätietoja Triholdy-elementeistä.

 

Terveisin

Kalle Pakkala

Myyntipäällikkö

Kirami

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK