Extranet
Kirami

Paljujen hygieniasta on helppo huolehtia

Kirami Comfort Family auringonlaskussa


 

Moni haaveilee omasta paljusta, mutta pelkää sen hygieniasta huolehtimisen olevan vaivalloista. Turhaan: kylpytynnyrin puhdistus on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Riippuen siitä, käyttääkö paljua usein vai harvemmin, voi veden vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen tai puhdistaa sen kemiallisesti tai suodattamalla.

 

 Harvoin kylpevä voi vaihtaa veden joka kerta

MassasuodatinBiopesuJos käytät kylpytynnyriä harvakseltaan, vaivattomint

a on vaihtaa vesi jokaisen käyttökerran jälkeen. Palju tyhje

nee kätevästi ulkopuolella olevan hanan kautta. Pese tyhjä 

palju käytön jälkeen esim. mäntysuovalla tai Kirami Biopesuaineella, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa. Kylpykertojen välissä paljun päällä on hyvä olla kansi, joka pitää roskat loitolla.


Usein kylpevää helpottaa paljun suodatin ja kemikaalikäsittely

Aloituspakkaus_klooriSamaa kylpyvettä voi käyttää pitempään, jopa muutaman kuukauden, jos paljussa on suodatin ja desinfiointiin käytetään puhdistuskemikaaleja. Suodatin kerää lian ja hiukkaset, ja kemikaalit tuhoavat haitalliset bakteerit. Kotikäyttöön on saatavilla turvallisia kloori- tai happipohjaisia kemikaaleja, joilla kylpypaljujen vesi desinfioidaan. Katso kaikki puhdistustuotteemme täältä.Happi aloituspakkausKylve miten kylvet, kunhan nautit!

Hygieenisyyteen vaikuttavat myös kylpytynnyrin materiaalit: sileistä muovisista ja alumiinisista altaista epäpuhtaudet irtoavat helpommin. Ja kun muistaa vielä itsekin peseytyä ennen paljuun astumista, voi kylpyhetkistä nauttia hyvillä mielin.


Kirami kylpyankka


Aurinkoista kesää! 

Terveisin

Mika Rantanen

Toimitusjohtaja

Kirami

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK