Extranet
Kirami

Sytytä helposti, sytytä oikein

Sytytä helposti

Paljun lämmitys on helppoa ja nopeaa, kun tietää parhaat niksit.

Kamiinan sytytykseen kannattaa käyttää pieniä ja kuivia puita. Täytä kamiinan tulipesä puoleen väliin asti. Laita sytykkeet puiden päälle, jolloin tuli etenee syttyessään alaspäin ja puut palavat puhtaammin ja tehokkaammin. Näin haitallisten pienhiukkasten määrä jää vähäiseksi.

Helppoon sytytykseen suosittelemme sytytyspaloja, kuten Burner-parafiinipusseja. Jos käytät sytytysnestettä, toimi nesteen käyttöohjeiden mukaan. Älä koskaan käytä sytytykseen muita kuin siihen tarkoitettuja nesteitä.

Kun tuli on syttynyt kunnolla, lisäile kamiinaan isompia puita tarpeen mukaan noin 10–15 minuutin välein. Säädä kamiinan ilmanottoa poltettavan puun lajin ja koon mukaan. Näin voit vähentää savun määrää.

Mittaa veden lämpötila

Lämmitä kamiinaa ja vettä

Kamiinassa tulee lämmityksen aikana pitää jatkuvaa reilua tulta, jotta puut palavat kunnolla ja allas lämpenee maksimitehoilla. Lämmityksen aikana allas kannattaa pitää peitettynä kannella, jotta lämpöä ei haihdu hukkaan.

Mittaa veden lämpötilaa lämmityksen aikana noin 20 minuutin välein ja sekoita vettä ennen mittausta. Kun vesi on noin 32-asteista, vähennä lisättävien puiden määrää, jotta allas ei lämpene liian kuumaksi. Halutun lämpötilan ylläpitämiseksi voit tarvittaessa pitää kamiinassa pientä tulta.

KansiKansi kannattaa avata 5 minuuttia ennen kylpyyn menoa, jotta vesi ehtii ”hengittää”. Kylvyn jälkeen kansi kannattaa sulkea mahdollisimman pian turvallisuuden ja lämmön haihtumisen takia, varsinkin, jos on tarkoitus käyttää allasta seuraavana päivänä.

Tyhjennä tuhkat kamiinasta jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta arina tai ilmapellit eivät jää tuhkan sisään, koska se lyhentää niiden elinikää huomattavasti.

Katso myös vinkit paljun puhdistukseen!

Terveisin

Kalle Pakkala

Myyntipäällikkö

Kirami

 

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171