Extranet
Kirami

Turvallisuutta paljuiluun Kiramin tuotteilla

Kylpytynnyrin lämmittäminen


Turvallinen paljuilu perustuu laadukkaaseen kylpytynnyriin, ohjeiden noudattamiseen kylpytynnyrin asennuksessa sekä huolellisuuteen valmisteluissa ja kylpemisessä. Muutamilla lisävarusteillamme kylpemisen turvallisuutta ja mukavuutta voi kuitenkin lisätä merkittävästi.


Kirami kylpytynnyrin kansi turvalukolla

Kansi pitää kutsumattomat loitolla

Kun allasta ei käytetä, se kannattaa peittää kannella. Näin voidaan ehkäistä lasten, ulkopuolisten henkilöiden tai eläinten pääsy altaaseen. Lue lisääRaput auttavat turvallisesti paljuun

Tukevat ja liukumattomasta materiaalista valmistetut raput varmistavat turvalliset askeleet paljuun ja sieltä pois. 

Lue lisää

Kirami kaminan sytytys

Sytytä oikein

Kamiinan sytytykseen kannattaa käyttää pieniä ja kuivia puita. Täytä kamiinan tulipesä puoleen väliin asti ja laita sytykkeet puiden päälle. Helppoon sytytykseen suosittelemme sytytyspaloja, kuten Burner-parafiinipusseja. Jos käytät sytytysnestettä, toimi nesteen käyttöohjeiden mukaan. Älä koskaan käytä sytytykseen muita kuin siihen tarkoitettuja nesteitä.

Lue lisää turvallisesta tulen sytyttämisestä

 

Kirami lämpömittarit

Lämpömittari varmistaa oikean lämpötilan

Mittarin avulla on helppo seurata veden lämpenemistä. Älä lämmitä kylpyvettä liian kuumaksi. Suurin suositeltava veden lämpötila on 37 astetta. 

Lue lisää

Kirami sekoitusmela

Sekoitusmela sekoittaa vesikerrokset

Lämmitettäessä vesi kerrostuu, ja todellista lämpötilaa on vaikea mitata. Siksi vettä on hyvä sekoittaa lämmityksen aikana sekoitusmelalla, jotta lämpömittari antaa oikean tuloksen. 

Lue lisää

 

Kirami kelluva juomateline

Juomateline pitää juomat kylminä ja käden ulottuvilla

Paljuilu lämpimässä vedessä haihduttaa nestettä. Kylpemisen aikan

a kannattaa juoda vettä tai muita alkoholittomia juomia. Kiramin kiinteät ja kelluvat juomatelineet pitävät juoman raikkaan kylmänä ja kätevästi saatavilla. Lue lisää


Kirami kylpyhattuKylpyhattu ehkäisee vilustumista

Kylmällä ilmalla kylpiessä kannattaa käyttää kylpyhattua, jotta välttää vilustumisen. Kylpyhattu vähentää myös lämmön haihtumista, sillä 80 prosenttia lämmöstä haihtuu paljaan pään kautta.

Lue lisää

 

Antti Eskola

myyntiassistentti

Kirami Oy

 

Lue lisää turvallisesta paljuilusta

Lue asiakkaamme vinkit kylpytynnyrin turvalliseen käyttöön lasten kanssa

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK