Extranet
Kirami

Lentopallo on lähellä Kiramin sydäntä

VaLePan ja Kiramin yhteistyö alkoi 4 vuotta sitten 

 – VaLePan valinta yhteistyökumppaniksemme oli hyvin luonnollista: halusimme tukea oman paikkakunnan joukkuetta ja tuttuja pelaajia, kertoo Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala.

Tutustu huippupelaaja Mikko Eskon tarinaan: Palju tuli taloon 

Lentopallo on ollut Kiramin sydäntä lähellä jo 10 vuoden ajan, jolloin Kirami sponsoroi nyt jo uransa lopettanutta Suomen beach volleyn huippuparia Toni Vahelaa ja Timo Haavistoa. Kun Vahela ehdotti Kiramille rantalentopalloturnauksen pääyhteistyökumppanuutta, myöntävä vastaus oli helppo antaa.

– Beach volleyn tukeminen sopii meille kuin nenä päähän. Sekin henkii rentoa vapaa-aikaa, aivan kuin meidän tuotteemme, sanoo Pakkala.

Kirami Open -turnaus on Beach volley SM-osakilpailu, joka käydään 21.-23.7. Sastamalan Kaalisaaressa. Turnauksen aikana yleisöllä on mahdollisuus testata Kiramin höyryävää paljua. Lauantai-iltana järjestetään myös paljuhuutokauppa, jossa eniten tarjoava saa mukaansa Kiramin upouuden paljun.

Beach volleyn SM-osakilpailu Kirami Open 21.–23.7. Sastamalan Kaalisaaressa

Terveisin

Kalle Pakkala

Myyntipäällikkö

Kirami

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK