Extranet
Kirami

Ilouutinen kaikille niille, jotka janoavat helpotusta helteellä!

huh huh hellettä!

Huh hellettä, kaipaatko jäähdytystä virkistämään tukalaa olotilaa? Suuri osa Eurooppaa, pääosin Skandinaviaa ja Suomea lukuun ottamatta, on jäänyt paahtavan helleaallon alle. Meiltä löytyy ratkaisu niin kuumiin kuin vähän kylmempiinkin sääolosuhteisiin. Helteillä kylmä tynnyri jäähdyttää, kylmällä höyryävä allas lämmittää. Kylpytynnyri on monikäyttöinen, sillä veden lämpötilaa voi säädellä säiden mukaan. Helteiden helpotettua, kylpytynnyrin voi aina lämmittää haluamaansa lämpötilaan.

Euroopan lämpimillä alueilla oleskeleva voi noudattaa seuraavia ohjeita: laske kylmä vesi kylpytynnyriin, ota jäillä höystetty virvoke käteen, istu viilentävään altaaseen ja nauti kesästä hieman vähemmän hikisissä merkeissä. Jotta vesi pysyisi mahdollisimman viileänä, käytä kantta kylpytynnyrin ollessa pois käytöstä. Pohjoisessa asuvat voivat laittaa pökköä pesään ja vastaavasti nauttia siitä kesästä mitä meille sääjumalat ovat suoneet.

Nautinnollista loppukesää!

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK