Extranet
Kirami

Suomen kansa on siirtynyt pihoille

Kirami kylpytynnyri asuntomessut MikkeliOsa Kiramin väestä kävi tutustumassa Mikkelin asuntomessujen tarjontaan jo niiden avajaispäivänä. Saimaan rannalla tunnelma oli katossa ja hyistä kesäsäätä pääsi pakoon uudentuoksuisten kotien lämpöön. Monessa kohteessa on panostettu ulkoiluun ja pihasuunnitteluun. Vaikutuimme eritoten prameista terasseista, niiden varustelusta ja pihojen toteuttamisesta. Kylpytynnyrit tai muut rentoutumiseen tarkoitetut tuotteet ovat edustettuna valtaosassa kohteita. Kymmenen viimeisen vuoden aikana terassit paljuineen ovat yleistyneet, ja kuuluu nykyään monen kodin varustukseen. Se sopii niin modernien talojen kupeeseen kuin vanhempienkin rakennelmien pihoille. Kylpytynnyrit eivät myöskään ole tarkoitettuja pelkästään suurien talojen ja mökkien hehtaaripihoille sijoitettavaksi, vaan sopivat vallan mainiosti myös pienempiin pihoihin.

Kirami kylpytynnyri asuntomessut 2017

Kirami Oy:n kylpytynnyri on komeasti esillä kohteessa 28, joka on opiskelijatyönä toteutettu konttitalo. Kylpytynnyri on sijoitettu rauhaisaan paikkaan terassin kupeeseen, ja samalla kun se sulautuu ympäristöön, se myös nostaa pihan varustelutasoa aivan uusiin sfääreihin.

Vielä on rutkasti aikaa! Asuntomessut järjestetään 14.7–13.8.2017 Mikkelissä, siellä voit käydä tutustumassa yhteen paljuvalikoimamme helmiin sen luontaisessa ympäristössä. Suosittelemme lämpimästi.


Terveisin

Nellie Rantanen

Kesätyöntekijä

Kirami


Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK