Extranet
Kirami

Kirami Oy:n nuorimmat kesätyöntekijät 2017

Kesätyö on monelle ensikosketus työelämään, joka luo mahdollisuuksia kartuttaa kokemusta, oppia uutta ja tienata omaa taskurahaa. Tänä kesänä työllistämme kolme alaikäistä kesätyöntekijää. Meillä Kiramilla on tärkeää olla osana tätä prosessia jo nuoresta iästä lähtien, ja tästä johtuen Kirami on tänäkin kesänä työllistänyt nuoria, ensikertalaisia kesätyöntekijöitä. Kolme kesätyöntekijöistämme ovat 14-15 ikäisiä reippaita tyttöjä ja poikia. Alaikäiset voivat suorittaa hyvin moninaisia työtehtäviä ja he ovat merkittävä osa yrityksen kiireistä kesätoimintaa.

 

Venla Välläri - SM-tason ampumahiihtäjä

Venla Välläri - Kirami Oy:n kesätyöntekijä 2017Venla Välläri, 15, on juuri päättänyt peruskoulutaipaleensa Sylvään ylä-astella ja jatkaa opiskeluja Vammalan lukion urheilulinjalla. Reipas Venla on kesätöissä kaksi viikkoa Kiramilla, ja kyseessä on hänen ensimmäinen kesätyönsä. Hänen äitinsä on Kiramilla töissä, jonka avustuksella myös Venla haki yrityksestämme töitä. Kiramilla Venla on saanut suorittaa useampia eri työtehtäviä kuten siivousta, näytetaulujen valmistelua kauppoihin, varastotöitä, pussitusta, tuotteiden toimivuuden testausta sekä postien pakkausta. Venlan työpäivä koostuu monista erilaisista työtehtävistä, mitään tiettyä kaavaa ei ole. Hymyilevä Venla kuvailee työpaikan ilmapiiriä hyväksi ja mainitsee ympärillä olevan mukavia työntekijöitä. Vapaa-ajallaan Venla harrastaa hiihtoa, ampumahiihtoa ja yleisurheilua. Treeneissä hän käy ahkerasti päivittäin. Ampumahiihtoa nuori urheilulupaus harrastaa SM-tasolla, ja hän käy tämän johdosta viikonloppuisin usein kilpailemassa eri paikkakunnilla.Lauri Mattila - Reipasotteinen lentopalloilija ja partiolainen

Lauri Mattila - Kirami Oy:n kesätyöntekijä 2017Lauri Mattila, 15, on toimelias yhdeksäsluokkalainen Äetsän koulua käyvä nuori. Lauri on Kiramilla ensimmäisissä kesätöissä. Reipasotteinen Lauri tuli Kiramille kesätöihin TET-jakson kautta, jonka päätyttyä hän kysyi kesätöitä. Lauri tekee Kiramilla tynnyreiden pakkausta, läpivientisettien pussitusta, pulttien vääntämistä ja tuotteiden, kuten suodattimien kuntotarkastusta ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Lauri tekee Kiramilla eri juttuja joka päivä, mitään tiettyä päiväjärjestystä ei ole. Lauri kehuu myös työtovereita ja kertoo, että hän tekee yhteistyötä niin vakityöntekijöiden kuin kesätyöntekijöiden kanssa. Vapaa-ajallaan urheilullinen Lauri harrastaa lentopalloa kolmesti viikossa sekä partiota kerran viikossa.

Vilkaise Laurin harrastesivuja: Junnuvalepa


Tammi Kylväjä - Moniosaaja pallolajeissa kuin näyttelijänäkin

Tammi Kylväjä - Kirami Oy:n kesätyöntekijäTammi Kylväjä, 14, on myös ensimmäistä kertaa kesätöissä. Tänä kesänä hän on viikon Kiramin tehtaalla. Töihin hän pääsi kysymällä Mikalta työpaikkaa. Hyväntuulinen Tammi käy kahdeksatta luokkaa Äetsän koulussa. Hänen työtehtäviinsä sisältyy muun muassa tynnyreiden ja portaiden pakkausta, läpivientien liimausta sekä muttereiden vääntämistä. Tammi kertoo muiden kesätyöntekijöiden tapaan, että työntekijät Kiramilla ovat auttavaisia ja mukavia. Hän kehuu myös aamu- sekä iltapäiväkahvihetkiä miellyttäviksi. Moniosaaja Tammi harrastaa sählyä kahdesti viikossa, jalkapalloa kerran viikossa sekä teatteria kerran viikossa.

Vilkaise Tammin Harrastesivuja: Salibandy Keikyän Yritys Ry ja Romulan Taiteellinen Teatteri

 

Yhteenvetona voimme ylpeänä todeta, että Kiramilla on innostunut, lahjakas ja iloa huokuva kesätyöporukka. Kiitämme heitä ahkerasta työstä ja toivotamme heille hyvää jatkoa!


  

 

 

 
Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK