Extranet
Kirami

Venla Välläri - SM-tason ampumahiihtäjä

 

Venla Välläri - Kirami Oy:n kesätyöntekijä 2017

Venla Välläri, 15, on juuri päättänyt peruskoulutaipaleensa Sylvään ylä-astella ja jatkaa opiskeluja Vammalan lukion urheilulinjalla. Reipas Venla on kesätöissä kaksi viikkoa Kiramilla, ja kyseessä on hänen ensimmäinen kesätyönsä. Hänen äitinsä on Kiramilla töissä, jonka avustuksella myös Venla haki yrityksestämme töitä. Kiramilla Venla on saanut suorittaa useampia eri työtehtäviä kuten siivousta, näytetaulujen valmistelua kauppoihin, varastotöitä, pussitusta, tuotteiden toimivuuden testausta sekä postien pakkausta. Venlan työpäivä koostuu monista erilaisista työtehtävistä, mitään tiettyä kaavaa ei ole. Hymyilevä Venla kuvailee työpaikan ilmapiiriä hyväksi ja mainitsee ympärillä olevan mukavia työntekijöitä. Vapaa-ajallaan Venla harrastaa hiihtoa, ampumahiihtoa ja yleisurheilua. Treeneissä hän käy ahkerasti päivittäin. Ampumahiihtoa nuori urheilulupaus harrastaa SM-tasolla, ja hän käy tämän johdosta viikonloppuisin usein kilpailemassa eri paikkakunnilla.

 


  

 

 

 
Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK