Extranet
Kirami

Lauri Mattila - Reipasotteinen lentopalloilija ja partiolainen

Lauri Mattila - Kirami Oy:n kesätyöntekijä 2017

Lauri Mattila, 15, on toimelias yhdeksäsluokkalainen Äetsän koulua käyvä nuori. Lauri on Kiramilla ensimmäisissä kesätöissä. Reipasotteinen Lauri tuli Kiramille kesätöihin TET-jakson kautta, jonka päätyttyä hän kysyi kesätöitä. Lauri tekee Kiramilla tynnyreiden pakkausta, läpivientisettien pussitusta, pulttien vääntämistä ja tuotteiden, kuten suodattimien kuntotarkastusta ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Lauri tekee Kiramilla eri juttuja joka päivä, mitään tiettyä päiväjärjestystä ei ole. Lauri kehuu myös työtovereita ja kertoo, että hän tekee yhteistyötä niin vakityöntekijöiden kuin kesätyöntekijöiden kanssa. Vapaa-ajallaan urheilullinen Lauri harrastaa lentopalloa kolmesti viikossa sekä partiota kerran viikossa.

Vilkaise Laurin harrastesivuja: Junnuvalepa

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK