Extranet
Kirami

Kirami Oy:n nuorimmat kesätyöntekijät 2017

Kesätyö on monelle ensikosketus työelämään, joka luo mahdollisuuksia kartuttaa kokemusta, oppia uutta ja tienata omaa taskurahaa. Tänä kesänä työllistämme kolme alaikäistä kesätyöntekijää. Meillä Kiramilla on tärkeää olla osana tätä prosessia jo nuoresta iästä lähtien, ja tästä johtuen Kirami on tänäkin kesänä työllistänyt nuoria, ensikertalaisia kesätyöntekijöitä. Kolme kesätyöntekijöistämme ovat 14-15 ikäisiä reippaita tyttöjä ja poikia. Alaikäiset voivat suorittaa hyvin moninaisia työtehtäviä ja he ovat merkittävä osa yrityksen kiireistä kesätoimintaa.

Yhteenvetona voimme ylpeänä todeta, että Kiramilla on innostunut, lahjakas ja iloa huokuva kesätyöporukka. Kiitämme heitä ahkerasta työstä ja toivotamme heille hyvää jatkoa!

Lue lisää reippaista kesätyöntekijöistämme:

Venla Välläri

Lauri Mattila

Tammi KylväjäKirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK