Extranet
Kirami

Moniosaaja pallolajeissa kuin näyttelijänäkin

 

Tammi Kylväjä - Kirami Oy:n kesätyöntekijä

Tammi Kylväjä, 14, on myös ensimmäistä kertaa kesätöissä. Tänä kesänä hän on viikon Kiramin tehtaalla. Töihin hän pääsi kysymällä Mikalta työpaikkaa. Hyväntuulinen Tammi käy kahdeksatta luokkaa Äetsän koulussa. Hänen työtehtäviinsä sisältyy muun muassa tynnyreiden ja portaiden pakkausta, läpivientien liimausta sekä muttereiden vääntämistä. Tammi kertoo muiden kesätyöntekijöiden tapaan, että työntekijät Kiramilla ovat auttavaisia ja mukavia. Hän kehuu myös aamu- sekä iltapäiväkahvihetkiä miellyttäviksi. Moniosaaja Tammi harrastaa sählyä kahdesti viikossa, jalkapalloa kerran viikossa sekä teatteria kerran viikossa.

Vilkaise Tammin Harrastesivuja: Salibandy Keikyän Yritys Ry ja Romulan Taiteellinen Teatteri

 

 

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. Kiramin tarina »


Näyttöteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kaikki ilmoitetut mitat ovat noinmittoja. Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

tel. +358 10 574 2170
fax +358 3 513 5561 
info@kirami.fi

 

Tekninen tuki
+358 10 574 2171 

X

Sivustolla käytetään evästeitä. OK