Extranet

Warmer Feelings

Kiramis uppvärmda badtunnor ger dig lika sköna badstunder i vinterkyla, som under kalla sommardagar eller i höstrusk. Vi är stolta över våra produkters höga kvalitet och garanterar våra kunder förstklassiga, oförglömliga badstunder.

I vårt sortiment finns en lämplig balja för varje behov. Produktfamiljerna Original och Comfort ger dig många olika storlekar och material att välja på, vi har alternativ för såväl traditionella som modernare miljöer.

Original
Comfort

Kirami people

Dyk in i Kiramis värld med hjälp av texter och bilder från andra badare. Gå med i diskussionen #warmerfeelings — du hittar oss på Facebook, Instagram och Youtube. Du kan även skicka egna idéer, förslag och respons till oss via e-post.

Badtunnorna tilltalar mig på ett mystiskt sätt. Till en början såg jag aningen negativt på badtunnor men efter att ha provat en badtunna ett par gånger gillade jag dem. Att bada i en badtunna är verkligen en avslappnande upplevelse.

— Ismo, 6/2015

Den allra trevligaste upplevelsen hade jag i somras när jag badade i en badtunna under stjärnklar himmel, tillsammans med min make och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag kan inte nämna något särskilt tillfälle, men det finns många!

— Sanna-Maria, 6/2015

Nyheter


Kirami

Kirami Oy är ett familjeföretag grundat år 2001 med rötterna i Kikkerlä by i Sastamala, Finland. Kiramis uppvärmda badtunnor ger dig lika sköna badstunder i vinterkyla, som under kalla sommardagar eller i höstrusk. Vi är stolta över våra produkters höga kvalitet och garanterar våra kunder förstklassiga, oförglömliga badstunder. LÄS MER »


Av tekniska skäl kan färgerna på produktexempel skilja sig åt något från produktfärgen i verkligheten. Alla angivna mått är ungefärliga. Vi behåller rätten att göra ändringar hos produkterna.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

Tfn. +358 3 513 5569
Fax +358 3 513 5561 
Epost: info@kirami.fi