Extranet
Kirami

Corten-specialstål trägårdsprodukterna tål vädret i Finland

Corten-stål triholdy

Badtunnetillverkaren lanserar produkter i rostigt stål för din trädgård och altan. Vad händer?

Kirami TriholdyOutstanding-produkterna skapades eftersom de behövde skapas. Vi saknade praktiska och estetiska föremål för trädgården, både på landet och hemma, som tål tid och trender.  Vi bestämde oss för att titta på saker från en ny vinkel, och nu ingår förutom badtunnor, också grillar, eldstäder och Triholdy inredningundret i vårt sortiment.

Ståltrianglar för gårdar och altaner

Kirami TriholdyDet triangelformade stålundret kan användas till mycket. Man kan bygga ett stängsel, en rumsavdelare och ett mellanlager för brännved. De kan användas som krukplanteringar, grönvägg eller som ved- eller vinställ. När du ställer en skiva på triangeln har du ett praktiskt bord. Stålen skapar en trendig industrialanda, och är fin till många stilar. Bara fantasin och storleken på tomten eller altanen sätter gränser till vad du kan hitta på med Triholdy.

Kirami TriholdyStål är det nya svarta

Triholdy och andra Outstanding-porodukter är tillverkade i Corten-specialstål, vars ytor blir gravt rostiga, men tål vädret i Finland.

Corten-stålen är till en början grå och blir med tiden, under påverkan av olika väderförhållanden, brunrostig. Triholdy-trianglarna surgörs och sköljs på fabriken, så att patineringen börjar snabbare.

Corten-stålens namn kommer från orden CORrosion resistance–TENsile strength. Materialet är nästintill ren stål som legerats med en liten mängd koppar, krom, nickel och fosfor.

I vanliga stålsorter slits rosten bort och ytan exponeras för korrosion. Oxidytan på den vädertåliga CORTEN-stålen är tät och hållbar, tack vare detta är materialförlusten i och med korrosion mycket liten. Typiska användningsområden för CORTEN-stålen är där materialet blir utsatt för hög väderansträngning såsom byggnadsfasader, broar, havscontainrar och olika typer av förvaring - nu även i Outstanding by Kirami -produkterna.

Kirami TriholdySe mer information omTriholdy-elementen

 

Hälsningar

Kalle Pakkala

Sales manager

Kirami

Kirami

Kirami Oy är ett familjeföretag grundat år 2001 med rötterna i Kikkerlä by i Sastamala, Finland. Kiramis uppvärmda badtunnor ger dig lika sköna badstunder i vinterkyla, som under kalla sommardagar eller i höstrusk. Vi är stolta över våra produkters höga kvalitet och garanterar våra kunder förstklassiga, oförglömliga badstunder. LÄS MER »


Av tekniska skäl kan färgerna på produktexempel skilja sig åt något från produktfärgen i verkligheten. Alla angivna mått är ungefärliga. Vi behåller rätten att göra ändringar hos produkterna.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

Tfn. +358 3 513 5569
Fax +358 3 513 5561 
Epost: info@kirami.fi