Extranet
Kirami

Finländarna har tagit ett steg ut

Kirami Oy:s badtunna finns att se vid hus 28En del arbetare från Kirami var och bekantade sig med S:t Michels bostadsmässa redan under öppningsdagen. Vid Saimen var stämningen på topp och det kyliga sommarvädret kunde man fly in till värmen till de nydoftande hemmen. I flera hem hade man fokuserat på tomten. Vi blev mest fascinerade av de fina terrasserna och hur de var utrustade. Badtunnor eller andra produkter som främjar välbefinnandet var representerade vid de flesta husen. Under de senaste tio åren har terrasser med badtunnor blivit allt vanligare, och tillhör nuförtiden många hems utrustning. Badtunnan passar såväl moderna hus som äldre bostäder. Badtunnan är inte heller endast menad för stora hektargårdar, utan passar bättre än bra även på mindre tomter.

Kirami Oy:s badtunna finns att se vid hus 28

Kirami Oy:s badtunna finns att se vid hus 28, vilket är ett hem som skapats av studerande. Badtunnan är placerad på en lugn plats vid altanen, och samtidigt som den smälter in i omgivningen, lyfter den gården till alldeles nya sfärer.

Det finns mycket tid kvar! Bostadsmässan håller på från 14.7 till 13.8.2017 i S:t Michels, där kan du bekanta dig med en av våra finaste badtunnor i dess naturliga miljö. Vi rekommenderar det varmt.


Hälsningar

Nellie Rantanen

Sommaranställd

Kirami

Kirami

Kirami Oy är ett familjeföretag grundat år 2001 med rötterna i Kikkerlä by i Sastamala, Finland. Kiramis uppvärmda badtunnor ger dig lika sköna badstunder i vinterkyla, som under kalla sommardagar eller i höstrusk. Vi är stolta över våra produkters höga kvalitet och garanterar våra kunder förstklassiga, oförglömliga badstunder. LÄS MER »


Av tekniska skäl kan färgerna på produktexempel skilja sig åt något från produktfärgen i verkligheten. Alla angivna mått är ungefärliga. Vi behåller rätten att göra ändringar hos produkterna.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

Tfn. +358 3 513 5569
Fax +358 3 513 5561 
Epost: info@kirami.fi