Extranet
Kirami

Kirami Oy:s allra yngsta sommarjobbare 2017


Sommarjobbet utgör en första kontakt till arbetslivet för många och skapar möjligheter till att få nya erfarenheter, lära sig nytt och tjäna sig egna fickpengar. Vi på Kirami anser att det är viktigt att vara del av denna process från ung ålder, och med tanke på detta har Kirami även denna sommar anställt unga, förstagångs sommarjobbare. Tre av våra sommarjobbare är 14-15 år gamla aktiva flickor och pojkar. Minderåriga kan utföra en hel del olika arbetsuppgifter och de är en anmärkningsvärd del av företagets livliga sommarverksamhet.


Venla Välläri - skidskyttare på FM-nivå

 Kirami Oy:s sommarjobbare Venla VälläriVenla Välläri, 15, har precis avslutat grundskolan på Sylvää högstadium och kommer att fortsätta i Vammalas gymnasium på sportlinjen. Den hurtige Venla arbetar i två veckors tid inom Kirami, och detta är hennes första sommarjobb. Med hjälp av hennes mor som även arbetar på Kirami, sökte hon sommarjobb inom företaget. På jobbet har Venla fått utföra en mängd olika arbetsuppgifter så som städning, att förbereda reklamtavlor till butiker, lagerarbete, testning av produkter och packning av post. Venlas arbetsdagar består av en rad olika arbetsuppgifter, hon följer inget förutbestämt arbetsschema. Den leende Venla beskriver att atmosfären på arbetsplatsen är bra och att arbetarna runt omkring henne är trevliga. Mycket av hennes fritid går åt till hennes hobbies som består av längdskidåkning, skidskytte och friidrott. Hon tränar flitigt varje dag. Skidskytte håller hon på med på FM-nivå, varför hon ofta är iväg under helgerna på olika orter för att tävla.Lauri Mattila - En duktig volleybollspelare och scout

Kirami oy:s sommarjobbare Lauri MattilaLauri Mattila,15, är en energisk niondeklassare som går i Äetsä skola. Lauri har sitt första sommarjobb på Kirami. Den raske arbetaren fick sommarjobb via en tidigare PRAO på Kirami, varefter han frågade om det fanns lediga sommarjobb inom företaget. Lauri packar badtunnor, gör olika kits, vrider bultar och inspekterar produkter såsom filter innan de går vidare till försäljning. Lauri gör olika saker varje dag, han har inga typiska arbetsuppgifter som ska utföras på en specifik tid. Lauri berömmer sina arbetskamrater och berättar att han samarbetar med både de vanliga anställda och de andra sommarjobbarna. På sin fritid spelar den sportige Lauri volleyboll tre gånger i veckan och är med i scouterna som har aktiviteter en gång i veckan.

Kika in på Lauris hobbysidor: http://www.valepa.fi/junnu/


 

Tammi Kylväjä - Multitalang i bollsport och skådespeleri

 

Kirami Oy:s sommarjobbare Tammi KylväjäTammi Kylväjä, 14, sommarjobbar också för första gången i sommar. Denna sommar spenderar han en vecka på Kiramis fabrik. Jobbet fick han genom att han frågade Mika. Tammi är en åttondeklassare med gott humör, hans lärosäte är Äetsä skola. Till hans arbetsuppgifter hör bland annat packning av badtunnor och trappor, att limma genomföringar och att vrida bultar. Tammi berättar, i likhet med de andra sommarjobbarna, att medarbetarna på Kirami är hjälpsamma och trevliga. Han anser även att morgon- och eftermiddagskaffestunderna är trevliga. Multi-talangen Tammi spelar inne-bandy två gånger i veckan, fotboll en gång i veckan och teater en gång i veckan.


Kika in på Tammis hobbysidor:

https://www.keiky.fi/salibandy/

http://www.romulantaiteellinenteatteri.com/

 

Sammanfattningsvis kan vi stolt konstatera att Kirami har en entusiastisk, talangfull grupp av sommarjobbare som utstrålar glädje. Vi tackar dem för deras hårda arbete och vi vill önska dem lycka till i fortsättningen!

Kirami

Kirami Oy är ett familjeföretag grundat år 2001 med rötterna i Kikkerlä by i Sastamala, Finland. Kiramis uppvärmda badtunnor ger dig lika sköna badstunder i vinterkyla, som under kalla sommardagar eller i höstrusk. Vi är stolta över våra produkters höga kvalitet och garanterar våra kunder förstklassiga, oförglömliga badstunder. LÄS MER »


Av tekniska skäl kan färgerna på produktexempel skilja sig åt något från produktfärgen i verkligheten. Alla angivna mått är ungefärliga. Vi behåller rätten att göra ändringar hos produkterna.

Kirami Oy
Villiläntie 2
FI-32730 Sastamala
 

Tfn. +358 3 513 5569
Fax +358 3 513 5561 
Epost: info@kirami.fi