Antti Eskola

Antti Eskola | Kiramin henkilöstöesittely

 

Myyjä jolla on huumorin pilke silmäkulmassa

 

Ensimmäisen kerran Antti Eskola tuli töihin Kiramille henkilöstövuokrausyrityksen kautta vuonna 2007. Tällöin hän tuli kesätöihin valmistamaan puutynnyreitä. Seuraavana kesänä hän palasi uudelleen yritykseemme kesätöihin. Koulutuksen kautta Antti päätyi myynnin tehtäviin vuonna 2011. Hän onkin taidokkaasti ollut vastuussa Pohjois- ja Etelä-Suomen alueen myynnistä siitä lähtien.

Etevän ja pidetyn myyjämme työtehtäviin sisältyy kaupanteko ja siihen liittyvät tehtävät, kuten jälleenmyyjien tukeminen Suomessa, kampanjasuunnittelua ja kaiken kattava asiakaspalvelu. Antin työviikko alkaa yleensä tehtaalla sähköpostien, puheluiden, tarjousten tekemisen ja tilausten kirjaamisten merkeissä. Loppuviikko, eritoten kuumimpana sesonkiaikana, koostuu reissupäivistä, esittelypäivistä asiakkailla ja asiakasuhteiden ylläpitämisestä.

Antin työssä mukavaa on ihmisten kanssa tekemisissä oleminen, vuorovaikuttaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Antti kokee sesonkiluonteisen työn toimivaksi, välillä painetaan kiireellä ja toisinaan saa hieman vetää henkeä kun on rauhallisempaa. Kiramilla on Antista loistava työilmapiiri. Huumoria viljellään runsaasti ja kaikilla on kunnolla tekemisen meininkiä.