Jenni Ketonen

Jenni Ketonen | Kiramin henkilöstöesittely

 

Salibandyn pelaaja vapaalla ja taitava trukkikuski töissä, oikea ammattikuljettajien unelma

 

Kirami Oy - Jenni KetonenJenni Ketonen, 33, tuli tutuksi kiramilaisille perheyrityksen kautta, missä valmistettiin eristekansia ja niskatyynyjä Kiramille. Äitiysloman jälkeen Jenni mietti, mitä tekisi jatkossa ja päätyi kysymään töitä Kiramin toimitusjohtajalta. Vastakysymys kuului: ”Osaatkos ajella trukkia?”. Jenni totesi, että hieman kyllä osaisi ja opetellaan sitten vaikka lisää. Jennille tehtiin yhdeksän kuukauden määräaikainen sopimus, ja trukkikuskina hän on muuten todella loistava! Moni autonkuljettaja on ihmetellyt ja ihaillut, miten kuormaan voikaan mahtua niin paljon tavaraa ja vielä hyvässä järjestyksessä, kun Jenni pistää tavaraa maailmalle. Jennin oma-aloitteisuuden lisäksi, hänessä piilee työnarkomaani sekä lapsiinsa satsaava kotiäiti. Parhaillaan Jennillä on oppisopimus meneillään Kiramilla varastohenkilön oppeihin ja koulua hän käy suorittamassa Tampereella muutaman kerran kuukaudessa. Joulukuussa 2017 reippaassa tahdissa suoritettu koulutus pitäisi olla ohi ja todistus taskussa.

Trukin ajon lisäksi Jenni auttelee pakkaamossa lavojen ja postipakettien parissa. Hän myös hoitaa varastoa, jollei ole rekkojen lastaamista tai muita tehtäviä, missä hänen apuaan tarvittaisiin. Normaaleissakin työpäivissä voi olla eroja, mutta aamu yleensä aloitetaan purkamalla kuormia tai lastaamalla uusia lähetyksiä maailmalle. Sen jälkeen hoidetaan ns. päivän Kake eli Kaukokiidon kuorma, joka kuljettaa tynnyri lähetykset ja muut paketit turvallisesti yksityisille ihmisille. Kesäisin on normaalia, että 5-6 rekkaa lähtee päivässä, jopa kymmenenkin kiireisimpinä aikoina. Talvella on hieman rauhallisempaa, jolloin autojen määrä voi vaihdella kahdesta neljään päivässä.

Työssä on Jennin mielestä mukavaa “pikku kiire” sekä vaihteleva työ laidasta laitaan. Hienoa on päästä näkemään, paljonko tavaraa lähtee, se antaa vahvistuksen siitä, mitä täällä on oikein tehty. Työyhteisö on huippu! Harrastamme pikku piikitystä huumorilla. Ainoana naisena tuotannossa on oltava sitkeä ja huumorintaju kunnossa poikien sakissa. Toki pääseehän sitä naisten kanssa välillä tuulettamaan konttoriin.

Rakkaana harrastuksena Jennillä on salibandy seurassa nimeltä Ropo, Roismalan ponnistus, jossa pelaa itse naisten kakkosjoukkueessa ja myös yksi tyttäristä pelaa samassa seurassa. Kirami sponsoroi seuran toimintaa. Kuntosalillakin hän pyrkii pyörähtämään silloin kun aikaa vain riittää. Oman aikansa vie myös lasten harrastukset. Jutta-tytär pelaa ringetteä VaPs:in D-tasolla. Jennin mies Teijo harrastaa yhdessä kaikkien neljän lapsensa (Jutta, Jamina, Jasu ja Jasmin) kanssa judoa, Tyrvään Jurossa. Tässä lajissa Jenni on enemmän kannustusjoukoissa.

Kurkkaa mitä Salibandy seura Ropo tarjoaa

Mitäs tapahtuukaan VaPs Ringette D-tasolla

Näin harrastetaan Judoa Tyrvään Jurossa