Meinbadezuber myy Kiramin kylpytynnyreitä Wolfsburgissa

Meinbadezuber myy Kiramin kylpytynnyreitä Wolfsburgissa | Kirami

 

Meinbadezuber tarjoaa saksalaisille yksinkertaisen tavan hyvinvointiin

Meinbadezuber on upouusi Kirami-jälleenmyyjä Wolfsburgissa, Saksassa. Omistajapariskunta Nele Gluhovskij ja Niklas Hahn on nuoripari, joka rakastaa paljussa kylpemistä.

 

Kuinka kaikki alkoi

Niklas Hahn sai idean liiketoiminnan aloittamisesta lokakuun alussa 2017. Hän opiskelee parhaillaan liiketalouden tutkintoa Magdeburgissa, vain tunnin ajomatkan päässä Wolfsburgista, ja hän on erittäin kiinnostunut yrittäjyydestä ja sähköisestä liiketoiminnasta.

 

Kirami Oy jälleenmyyjä - Meinbadezuber Nele Gluhovskij
Kirami Oy jälleenmyyjä - Meinbadezuber
Nele Gluhovskij

”Nautimme omassa Kirami-paljussa kylpemisestä vanhempieni luona niin usein kuin mahdollista. Eräänä päivänä isäni kertoi minulle, kuinka hän oli Saksan messuilla tutustunut Mika Rantaseen Kirami Oy:sta. Heillä oli messuosastot aivan vierekkäin. Isäni myi saunoja ja Mika tietenkin kylpytynnyreitä. Niklas kiinnostui välittömästi”, muistelee Nele Gluhovskij.

Hahn halusi työskennellä Kiramin jälleenmyyjänä ja levittää sitä ilon tunnetta, joka tulee oman paljun käyttämisestä. Hän pyysi Gluhovskia mukaan liiketoimintaan.


“ Koska olin joka tapauksessa suunnitellut itsenäistä työskentelyä ja rakastin myös säännöllisiä iltakylpyjämme, olin ajatuksessa mukana. Laskimme heti, kuinka paljon rahaa me voisimme investoida ja varasimme lentoliput Suomeen, jotta pääsimme tutustumaan Kiramin perheeseen”, Gluhovskij sanoo.


Suomeen päästyään pari vietti koko päivän Arja Saarikosken, Kiramin Saksan vientivastaavan seurassa, ja valitsi haluamansa kylpytynnyrit sekä lisävarusteet tuotevalikoimasta.


”Seuraavat työvaiheet olivat melko tylsiä, ne koostuivat pääasiassa paperityöstä, brändin ja verkkosivujen rakentamisesta sekä markkinointimateriaalin luomisesta.  Sitten tulivat ensimmäiset asiakkaat”, Gluhovskij kuvailee.

 

Miksi Kirami?

Meinbadezuber haluaa tarjota saksalaisille mahdollisuuden helposti nauttia kylpytynnyristä.

”Halu panostaa hyvinvointiin on tärkeää Saksassa. Ihmiset rakastavat itsensä hemmottelua kovan työviikon jälkeen oman rakkaan kodin läheisyydessä. He eivät aina halua jakaa saunaa tai kylpytynnyriä tuntemattomien henkilöiden kanssa yleisillä paikoilla, mutta haluavat nauttia paljusta rakastetun kumppaninsa kanssa tai pitää pieniä ja hauskoja allasbileitä ilman isompia sääntöjä”, sanoo Niklas Hahn.

” Kun puhuimme asiasta ystäviemme kanssa, huomasimme, että markkinat ovat valtavat, ja ihmiset rakastaisivat tuotetta. Valitettavasti poreammeita pidettiin kalliina ja paljon työtä vaativina. Tämä ei kuitenkaan koskenut Kiramin paljuja! Rakastuimme niiden yksinkertaisuuteen ja taloudelliseen tehokkuuteen, ja olimme varmoja, että ihmiset pitäisivät niistä. Ennen kaikkea olimme vakuuttuneita siitä, että Kiramin tuotteet olivat laadultaan parhaita, ympäristöystävällisiä ja sosiaalista elämää hyödyttäviä”, Hahn jatkaa.

Hänen mukaansa he ovat jo nyt huomanneet, että asiakkaat rakastavat Kiramin kylpytynnyreiden yksinkertaisuutta ja kohtuuhintaisuutta.


”Useimmat ihmiset etsivät jotain uutta, joka voisi tuoda perheen yhteen viikonloppuisin tai hyvän syyn kutsua kaikki ystävänsä vierailulle.  He haluavat myös käyttää paljua mukavana lisäyksenä säännöllisiin saunailtoihinsa. Monet asiakkaat ajattelevat käyttävänsä kylpytynnyriä kesällä ja he ovat halukkaita käyttämään suodatinjärjestelmää tai kemikaaleja, jotta vesi pysyy puhtaana”, Hahn selittää.

 

Meinbadezuber myy Kiramin kylpytynnyreitä Wolfsburgissa | Kirami
Meinbadezuberilla on suuri varasto lähellä Wolfsburgia.

 

Pieni, mutta kunnianhimoinen yritys

Toistaiseksi yhtiö työllistää vain omistajat, Hahnin ja Gluhovskijin. Heillä on näyttelytila ja suuri varasto lähellä Wolfsburgia.

”Meillä on pieni, yhden huoneen toimisto varastossamme ja siinä kaikki. Suurimman osan ajastamme työskentelemme kotoa käsin. Niklas asuu Magdeburgissa ja minä asun Berliinissä. Missä ikinä olemmekaan, haluamme tavata ihmisiä ja kertoa heille Kiramin kylpytynnyrin eduista”, kertoo Gluhovskij.
 
He kuvaavat yritystään asialle omistautuneeksi, ystävälliseksi ja kunnianhimoiseksi.


”Tavoitteemme on tehdä yksinkertainen puulämmitteinen kylpytynnyri suosituksi! Ihmisten ei enää pitäisi yllättyä, kun he kuulevat tuotteesta, vaan sitä vastoin reagoida sanoen "voi kyllä, olen kuullut siitä". Mielestämme on harmi, että vielä on niin paljon ihmisiä, jotka eivät ole tarttuneet tilaisuuteen omistaa omaa puulämmitteistä paljua”, Hahn sanoo.

 

Kirami Oy -Meinbadezuberilla on suuri varasto lähellä Wolfsburgia ja konttiin rakennettu näyttelytila lähellä varastoa.
Meinbadezuberilla on konttiin rakennettu näyttelytila lähellä varastoa.


Hyviä muistoja, ihania kokemuksia

Gluhovskij ja Hahn kuulevat usein asiakkaistaan myöhemmin ja siitä, miten he käyttävät kylpytynnyriä.

 

Kirami Oy -
Kirami Oy - Meinbadezuber Nele ja Niklas
- Berlin Grüne Wochen osastolla.

”Se on jännittävää. Olemme erittäin iloisia kuullessamme näistä ihmisistä! Yksi asiakas asensi kylpytynnyrin parvekkeelle. Hän nauttii kaupunkinäkymästä ja lähellä olevasta metsiköstä. Lisäksi hän asensi kovaääniset parvekkeelle, jotta voi halutessaan katsella ikkunan takana olevaa televisiota. Hän käyttää myös paljussaan valotikkuja ja LED-valoja luodakseen täydellisen, viihtyisän ilmapiirin. Toinen asiakkaamme lähettää meille säännöllisin väliajoin kuvia siitä, miten hän yhdessä vaimonsa kanssa nauttii viiniä ”omassa pienessä lammessaan", Hahn kertoo.

”Me itse käytämme kylpytynnyriä ystäviemme kanssa nauttien hieman olutta ja kuuntelemalla musiikkia. Me olemmekin käyneet muutamia parhaimpia keskusteluja kylpemisen aikana. Toinen hieno kokemus oli Grüne Woche -messut Berliinissä tammikuussa. Saimme Niklaksen kanssa puhua monille uusille ihmisille, jotka pitivät tuotteistamme ja kiinnostuivat oppimaan lisää tästä yksinkertaisesta ja edullisesta hyvinvoinnin tavasta”, Gluhovskij muistelee.

 

Wolfsburg, elämysten kaupunki

Wolfsburg on keskikokoinen kaupunki keskellä Saksaa. Se on tunnettu jalkapalloseuransa VFL Wolfsburgin ja Volkswagenin pääkonttorin ansiosta.

”Ihmisillä on melko korkea tulotaso Volkswagenilla työskentelyn vuoksi. Lähes kaikki täällä omistavat talon ja puutarhan, mikä ei ole tavanomaista saksalaisissa kaupungeissa”, kertoo Hahn.

Wolfsburgin keskusta on melko pieni, mutta aluetta ympäröivät monet kylät, joissa ihmiset asuvat hyvin lähellä toisiaan ja luovat näin vahvan yhteisön.

Ihmiset kutsuvat Wolfsburgia "elämysten kaupungiksi", koska kaupungissa on paljon hienoja ja erikoisia rakennuksia ja laitoksia, kuten tiedekeskus phaeno Science Center, Volkswagenin automyymälä ja -museo Autostadt, kylpylämaailma Badeland ja Designer Outlet Center, design-tuotteiden outlet-kauppakeskus. Ollakseen pieni kaupunki löytyy täällä paljon nähtävää päiväretkille, sitä vastoin kaupungin yöelämä on vähäistä. Tämä on enemmän perhekaupunki”, Gluhovskij päättelee.

 

Ystävällisin terveisin,

Nele ja Niklas

Nele Gluhovskij:  n.gluhovskij@meinbadezuber.de

Niklas Hahn:  n.hahn@meinbadezuber.de


https://www.meinbadezuber.de/