Miro Männistö

Miro Männistö | Kiramin henkilöstöesittely

 

Viennin ja henkilökunnan oikea käsi

 

Miro Männistö päätyi Kiramille ensimmäistä kertaa töihin työharjoittelun kautta opiskellessaan Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa. Harjoittelun päätyttyä hän tuli yritykseemme myös kesätöihin. Tunnollisella ahertamisellaan vakuuttanut Miro kuuluu nykyään luottovakihenkilökuntaamme.

Pääasiassa Miron työtehtäviin sisältyy viennin hoitamista, jälleenmyyjien tilausten tekemistä, kuvien käsittelyä ja tietotekniikkaosaamistaan hyödyntämistä. Vientiin liittyen Miron  päämaat ovat Ruotsi, Itävalta ja Brittein saaret. Näiden maiden jälleenmyyjiin hän on jatkuvassa yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse. Noin kerran vuodessa jälleenmyyjät vierailevat tehtaalla paikan päällä.

Koko sinä aikana, kun Miro on ollut Kiramilla töissä, hänellä ei ole ollut yhtään samanlaista päivää. Työpäivän aikana Miro ottaa tilauksia vastaan, lähettää tilauksia, tekee rahtikirjoja sekä katsoo, että kaikki tavara lähtee ja että asiakas saa ne tavarat, jotka on tilannut. Jos aikaa jää yli, Miron päivään mahtuu kuvankäsittelyä, kuvaamista ja web-asioiden hoitamista.

Miron työssä mukavaa on vaihtelevat työtehtävät. Hän pitää siitä, että työssä ei tehdä vain yhtä ja samaa asiaa.  Työpaikan yhteisöä Miro kuvailee nuorekkaaksi ja tiiviiksi. Kaikilla on energiaa tehdä töitä, kiinnostus ja asenne on kohdallaan. Miro tekee päivittäin yhteistyötä useamman eri kollegan kanssa, moni tulee häneltä päivän mittaan kysymään apua kohtaamansa pulmatilanteen ratkaisuun.