Paljujen ja saunojen asiantuntija Dresdenin alueella

Paljujen ja saunojen asiantuntija Dresdenin alueella | Kirami

Agentur Jörg Schmieder: "Skandinaavisen käytännöllistä ja hyvää"

 

Agentur Jörg Schmieder on vuonna 1995 perustettu tuonti- ja myyntiliike, joka on erikoistunut Pohjoismaissa valmistettuihin korkealaatuisiin tuotteisiin. Schwedenservice24.direkt-toiminimen alla yritys myy yli 200 pohjoismaista tuotetta laidasta laitaan, kuten grillikatoksia, saunoja, käsin taottuja kirveitä, hilloja, hunajaa, erilaisia juomia – ja tietenkin Kiramin kylpytynnyreitä. Tuotteita myydään sekä nettikaupasta että suoraan liikkeestä, joka sijaitsee Großpostwitzin kylässä Kaakkois-Saksassa lähellä Tsekin rajaa. Yrityksessä työskentelevät Jörg Schmieder ja hänen vaimonsa Grit.

– Yrityksemme toimii motolla "skandinaavisen käytännöllistä ja hyvää". Pohjoismaiset tuotteet ovat kaiken toimintamme perusta, Jörg Schmieder sanoo.

 

Kiramin laatu ja osaaminen vakuutti

Schmiederit ovat myyneet Kiramin paljuja vuodesta 2008. He arvostavat paitsi tynnyreiden korkeaa laatua myös sitä asiantuntijuutta ja joustavuutta, jota Kirami tarjoaa asiakkailleen. Kiramin toiminnassa näkyy aito innostus tuotteeseen.

– Yhteistyömme on hyvin tiivistä ja molempia osapuolia hyödyttävää. Kiramin kanssa voimme luottaa siihen, että meillä on Euroopan johtava kylpytynnyrivalmistaja takanamme. Asiakkaamme taas voivat luottaa siihen, että valitessaan Kiramin paljun he saavat hyvin suunnitellun ja laadukkaan tuotteen, joka on räätälöity heidän omien toiveidensa mukaan, Schmieder kertoo tyytyväisenä.

 

Agentur Jörg Schmieder | Kiramin laatu ja osaaminen vakuutti | Kirami
Agentur Jörg Schmieder: Kiramin laatu ja osaaminen vakuutti

 

Vuokratoiminta tutustuttaa paljuihin

Monet asiakkaat haluavat ympärivuotiseen käyttöön pienen uima-altaan tai kylpytynnyrin, joka sopii mihin tahansa puutarhaan, ja jonka käyttökustannukset ovat kohtalaiset ja hoito vaivatonta. Paljuilu on suosittua Saksassa perheen ja ystävien kanssa varsinkin joulun ja uuden vuoden aikaan.

Schmiederit tarjoavat kylpytynnyreiden vuokrausta niille, jotka haluavat kokeilla paljuilua, saada juhliinsa jotain erityistä tai yllättää ystävänsä lahjakortilla. Vuokraaminen onnistuu ympäri vuoden, mutta on erityisen suosittua jouluna ja uutena vuonna. Silloin paljuja on vuokrattuina 8–9 kappaletta, ja ennakkovaraus on tehtävä jo vuotta aikaisemmin. Yritys kuljettaa paljun asiakkaan luo ja asentaa sen käyttövalmiiksi.

– Vuokraaminen on hyvä tapa esitellä paljua ja sen käyttöä. Vuokrauksen jälkeen monet tulevat käymään myymälässä ja ostavat oman tynnyrin tai vuokraavat sellaisen uudelleen. Olemme iloisia aina kuullessamme asiakkaittemme positiivisista kokemuksista.
 

Myös asiakkaat levittävät paljutietoutta.

– Joku on ostanut paljun ja kertoo siitä tyytyväisenä ystävilleen. Sana leviää ja me saamme uusia asiakkaita. Tulevaisuudessa haluammekin tulla tunnetuksi Dresdenin ja Itä-Saksin alueella palju- ja sauna-asiantuntijana.
 

HAgentur Jörg Schmieder | Historia ja Pohjoismaat läsnä | Kirami
Järjestämme joka vuosi toista adventtia edeltävänä lauantaina skandinaaviset joulumarkkinat näyttelytilassamme ja sen pihamaalla.

 

Historia ja Pohjoismaat läsnä

Schmiederit kutsuvat itseään viikinkien perillisiksi jatkaessaan muinaisten pohjanmiesten käymää kauppaa Saksassa.
 

– Aivan kuten viikingeillä tuhat vuotta sitten, myös meillä on asiakkaille tarjottavana paljon jännittäviä tuotteita kaukaa pohjoisesta. Haluamme tarjota heille skandinaavista elämäniloa ja mahdollisuuden nauttia hyvälaatuisista tuotteista. Monet tuotteistamme ovat hyvin innovatiivisia, mutta ne kunnioittavat aina pohjoismaisia perinteitä. Niissä käytetään alkuperäisiä, kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, ja kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, työn laatuun ja ympäristöasioihin.

Kiinnostus historiaan on johdattanut Schmiederit osallistumaan vuosittain muutamille keskiaikamarkkinoille, joissa he esittelevät tuotteitaan. Jörg Schmieder harrastaa näyttelemistä ja on esiintynyt erilaisissa paikallisissa keskiaikatapahtumissa.

– Lisäksi järjestämme joka vuosi toista adventtia edeltävänä lauantaina skandinaaviset joulumarkkinat näyttelytilassamme ja sen pihamaalla.

 

Agentur Jörg Schmieder | Luonnonystävien suosima alue | Kirami
Kiinnostus historiaan on johdattanut Schmiederit osallistumaan vuosittain muutamille keskiaikamarkkinoille, joissa he esittelevät tuotteitaan.

 

Luonnonystävien suosima alue

Großpostwitzin kylä, jossa yrityksen näyttely- ja myyntitilat sijaitsevat, on Kaakkois-Saksassa, Saksin osavaltiossa. Alue on luonnonystävien ja vaeltajien suosiossa: 50 kilometrin päässä kylästä alkaa Saksin Sveitsin Kansallispuisto (Nationalpark Sächsische Schweiz), jossa vierailee vuosittain 1,7 miljoonaa kävijää.

Großpostwitzia lähin kaupunki on vajaan 10 kilometrin päässä Spree-joen varrella sijaitseva kaunis, keskiaikainen Bautzen, joka on sorbien eli vendien kulttuurin keskus. Kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ovat vanha vesilaitos, Ortenburgin linna ja kalteva torni Reichenturm.

 

Katso lisää kuvia täältä

 

Ystävällisin terveisin,

Jörg ja Grit Schmieder 


AGENTUR Jörg Schmieder

Tannenweg 4 A
Ortsteil Carlsberg 

02681 Schirgiswalde-Kirschau 

0151 11 44 53 44

info@schwedenservice24.de

http://www.schwedenservice24.de