Pasi Lehto

Kirami Oy - Pasi Lehto

 

Timantinkova kalamies suorittaa kiihteistöhoitajan paperit oppisopimuksella

 

Pasi Lehto| Kiramin henkilöstöesittely

Pasi Lehto, tuli ensimmäistä kertaa Kiramille 2014 Mikan haastatteluun kun nykyinen kollegansa Antti kysyi häneltä, josko hänellä olisi kiinnostusta tulla tekemään liimaus tehtäviä.  Pasille solmittiin aluksi määräaikainen sopimus puoleksi vuodeksi kerrallaan sesonkiaikoja helpottamaan. Huhtikuun alussa 2017 Pasin kanssa tehtiin kiinteistöhoitajan oppisopimus ja kouluosuuden siitä hän suorittaa Tampereella. Hänen tarkoitus olisi valmistua toukokuun lopussa 2019, mutta tavoitteena olisi valmistua jo aikaisemmin.

Pääasialliset tehtävät koostuvat tuotannon tehtävistä, mutta hän auttaa usein muita missä eniten tarvetta tai kiirettä on. Tavoitteena hänellä on saada kolmannen linjan vetovastuu. Työtehtävät on hänestä monipuolisia ja pitää mukavana saada erilaisia asioita. Pasi organisoi aina edellisen päivän päätteeksi mistä aamulla aloittaa. Toki tehtäviin saattaa tulla muutoksia ja aamuisin ennen aloittamistaan hän vielä kertaalleen asian tarkistaa. Työkavereitaan hän kehuu loistaviksi ja uskomattomaksi porukaksi. Hänen mielestään moni työpaikka olisi kateellinen heidän yhteishengestään, koska töihin on oikeasti mukava tulla.

Harrastuksia Pasilta löytyy kalastuksen, lenkkeilyn sekä  Keikyän yrityksen salibandyn junioritoiminnan parista. Hän pitää aikuisten mukana oloa tärkeänä ja mukavana toimintana, sillä tehtäviä löytyy aina halukkaille vaikka makkaranpaistosta.