WaterBass musiikkia palju- ja saunailtoihin

WaterBass musiikkia palju- ja saunailtoihin | Kirami

 

Kirami lisää paljun rentouttaviin ja iloisiin hetkiin myös musiikillista tunnelmaa WaterBass kaiuttimien avulla.

 

Valitse värisi ja musiikkisi ja luo haluamasi tunnelma.

Markkinoiden monipuolisin kaiutin tuo tunnelmaa kotiin, töihin, matkalle, saunaan, paljuun, ulos tai ihan mihin vaan! Energisoivat nosteet ja tanssit päälle tai rauhallinen rentoutustuokio missä ja milloin tahansa. Sinä päätät, WaterBass luo tunnelman yhdessä äänen ja valon kanssa. Täydellisen vedenpitävyytensä ansiosta tätä kaiutinta voi huoletta kelluttaa paljussa sekä uima-altaassa ja poreammeessa. Voit napata kaiuttimen myös mukaasi suihkuun tai saunaan ja kesäisin laiturillesi, veneretkelle tai heittää sen vaikkapa järveen. Vain mielikuvitus on rajana sille, missä ja miten WaterBass soittaa musiikkisi.

Ledivalot saat näyttävästi välkkymään tai voit luoda tunnelmallisen ilmapiirin jatkuvalla valolla. Väreina ovat vihreä, keltainen, punainen, pinkki, turkoosi, tummansininen sekä neutraali vaalea valo. Yksi kaiuitin sisältää kaikki värit ja värit ovat helposti vaihdettavissa nappia painamalla, tunnelman mukaisiksi. Hämäriin ja pimeisiin tiloihin saat tämän kaiuttimen avulla juuri haluamasi värimaailman ja kaiutin onkin samalla myös design valaisin.

WaterBass sisältää myös mikrofonin puheluita varten ja hyvän äänenlaadun johdosta se sopii myös nevottelupuheluihin. WaterBass sopii siis moneen käyttötarkoitukseen, mutta mikä tärkeintä saat nauttia musiikista hyvällä äänenlaadulla.

 

WaterBass | VaLePan pelaajat nauttivat musiikista Kiramin paljussa | Kirami
WaterBass | VaLePan pelaajat nauttivat musiikista Kiramin paljussa | Kirami

 

Yhdistä kaksi kauitinta yhteen

Voit halutessasi yhdistää, eli ketjuttaa kaksi WaterBassia ja pääset nauttimaan tuplasti muhkeammasta äänestä. Musiikki tulee siis samaan aikaan molemmista kaiuttimista. Voit hallita kumpaakin kauitinta samanaikaisesti yhden kauittimen ohjaimilla tai puhelimellasi. Kaiuttimet soittavat L- ja R-puolet automaattisesti.

Stereo-ominaisuus tuo ääneen huomattavasti lisää ulottuvuuksia ja syvyyttä, voit myös ripustaa kaiuttimet eri puolille huonettasi ja nauttia näin muhkeasta äänimaailmasta ja tilan tunteesta. Suosittelemme aina hankkimaan kaksi WaterBassia stereo-ominaisuuden tuoman huomattavan lisäarvon vuoksi. Osta kaksi WaterBassia edullisemmin.

 

Yhdistä kaksi kauitinta yhteen | Kirami
Yhdistä kaksi kauitinta yhteen | Kirami

 

Sopii sisustukseen myös sisätiloissa

Tyylikäs muotoilu ja kauniit värit luovat myös sisätiloissa taianomaisen tunnelman ledivalojen ansiosta. WaterBass on näin myös takuuvarma juhlien tunnelmannostattaja.

 

Itämeren suojelu tärkeää ja muovipullojen kierrätys huomioitu

WaterBass mukana puhdistamassa Itämerta. Valmistaja lahjoittaa jokaisesta myydystä WaterBass kaiuttimesta 1 € Itämeren suojelusäätiölle. Kevääseen mennessä he ovat sitoutuneet lahjoittamaan Itämeren suojeluun vähintään 5000€. Kaiuttimen pakkaus tehdään Itämeren levästä ja heidän seuraavan mallin valmistuksessa on käytetty meristä kerättyä pullojätettä.

 

YouTube: Katso ohjeet kuinka helppoa on WaterBassin käyttö | Kirami
YouTube | Katso ohjeet kuinka helppoa on WaterBassin käyttö | Kirami

 

Osta omasi Kiramin verkkokaupasta

 

 

 

Tagit