Kiramin Red Cedar tuo lämminhenkistä luksusta paljuiluun

Kiramin Red Cedar tuo lämminhenkistä luksusta paljuiluun | Kirami

 

Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteilla

Kirami on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita, jotka tekevät kylpyhetkestä entistä nautinnollisemman. Red Cedar -tuoteperheeseen kuuluu muun muassa upea pergolakatos sekä useita lisävarusteita. Tuotteet on tehty red cedar -puusta eli Kanadan jättiläistuijasta, joka on yksi Pohjois-Amerikan arvokkaimmista puulajeista. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät jopa yli 20 vuotta – vaihtuvissakin sääolosuhteissa.

Red cedar eli jättiläistuija on erittäin hyvin kosteutta kestävä, lähes oksaton puu, jonka punertava väri vaihtelee kauniisti tummasta vaaleaan. Sitä käytetään usein rakennusmateriaalina kosteissa tiloissa tai ulkosalla, kun halutaan saada näyttävä ja pitkäikäinen lopputulos. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät vähintään 20 vuotta. Ajan myötä puu harmaantuu kauniisti hopean harmaaksi, jos sitä ei öljyä.

"Red Cedar -tuotteita suunnitellessamme ajattelimme myös keskieurooppalaista kuluttajaa. Puulaji on Keski-Euroopassa erittäin suosittua," kertoo Kiramin kehitysjohtaja Tommi Suoniemi.

 

Kirami Pergola suojaa kylpyhetkeä

Kirami Pergola suojaa kylpyhetkeä | Kirami
Kirami Pergola suojaa kylpyhetkeä

Kirami Pergolan alle mahtuu mikä tahansa Kiramin altaista. Katos kehystää upeasti kylpytynnyriä ja tarjoaa monia mahdollisuuksia tyylikkään ja tunnelmallisen kokonaisuuden luomiseen. Katokseen voidaan kiinnittää esimerkiksi verhot, kun halutaan näkösuojaa, tai tuulelta suojaava lasitus. Verkkojen avulla katoksen seiniksi voi kasvattaa vaikka viiniköynnöstä.

Pergola on helppo koota itse. Se toimitetaan tehtaalta pakettina, joka sisältää kaiken tarvittavan lattialementeistä ruuveihin.

 

 

Viimeistele paljunautinto muilla Red Cedar -tuotteilla

 

Kirami Red Cedar -jääkaapinsuojus

Kirami Red Cedar -jääkaapinsuojus | Kirami

Kirami Red Cedar -jääkaapinsuojus

Lämpimään kylpyhetkeen kuuluvat olennaisesti viileät juomat. Pergolaan saumattomasti liitettävällä suojakehyksellä voit integroida jääkaapin osaksi viihtyisää kylpykeskustasi eikä juomia tarvitse lähteä hakemaan matkojen takaa. Kehyksen suojiin voi asentaa minijääkaapin. Suojus toimii samalla pöytänä.

 

Kirami Tubbar Delux Red Cedar -kelluva juomateline

Kirami Tubbar Delux Red Cedar -kelluva juomateline | Kirami
Kirami Tubbar Delux
Red Cedar -kelluva juomateline

Tubbar Delux on kelluvan Tubbar-sarjan uusin tulokas, silmiä hivelevän kaunis ja tyylikäs teline, joka sopii kaikkein jaloimmillekin juomille. Telineessä on neljä merkittyä paikkaa laseille, tölkeille tai pulloille.

 

Kirami Delux Red Cedar -raput

 

Leveät Delux-raput antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen ja varmistavat turvallisemmat askeleet altaaseen ja sieltä pois. Portaita voi ostaa joko yhdet tai useammat, ja niillä voi ympäröidä koko paljun. Delux-rappuja valmistetaan sekä Kanadan jättiläistuijasta että lämpöpuusta. Raput esikootaan tehtaalla.

 

Kirami Drink Arc Red Cedar -juomateline ja Kirami Delux Red Cedar -raput | Kirami
Kirami Drink Arc Red Cedar -juomateline ja Kirami Delux Red Cedar -raput

 

Kirami Red Cedar -suodatinkotelo

Pyöreä, lukittava suodatinkotelo suojaa sähkökäyttöistä suodatinta ja lisää sen käyttöturvallisuutta. Puisen kuorensa ansiosta kotelo sointuu kauniisti paljuun ja pergolaan. Suojalaatikkoa voi käyttää myös pöytätasona.

 

Kirami Red Cedar -lyhty

Kirami Red Cedar -lyhty | Kirami
Kirami Red Cedar -lyhty

Puinen lyhty luo upeaa tunnelmaa pimenevään iltaan, kun sijoitat sen kylpytynnyrin viereen tai vaikka ulkosaunan eteen. Lyhdyn sisään sopii paristolla toimiva valonlähde, jonka valo hohtaa lyhdyn kannen sydämenmuotoisesta aukosta sekä lyhdyn sivuaukoista.

Kaikki Kiramin Red Cedar -tuotteet ovat Avainlipputuotteita. Tuotteita myydään Kiramin verkkokaupassa ja hyvin varustelluissa jälleenmyyntipisteissä.

Terveisin,
Tommi Suoniemi
Kirami

 

Etsi lähin Kirami-jälleenmyyjäsi                                                                                                                   

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme 

Tutustu uusimpaan tuotekuvastoomme

Nauti fiiliksestä Kiramin syysvideon tunnelmissa! 

Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteilla | Kirami
Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteilla - tutustu syysvideoon!