Laskutus- ja toimitusvastaava

Laskutus- ja toimitusvastaava | Kiramin henkilöstöesittely

 

Ritva ylistää työyhteisöä; “tänne on kiva tulla töihin” 

 

Kiramille Ritva Välläri tuli työharjoitteluun keväällä 2014. Tuolloin hän osallistui työnhakukurssille Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa, ja haki parhaillaan työharjoittelupaikkaa. Näihin aikoihin hän oli sattumalta ajanut Kiramin tehtaan ohi, ja laittanut  korvan taakse firman nimen ja oli meihin yhteydessä. Harjoittelun jälkeen hänellä on ollut muutama määräaikainen sopimus Kiramilla, ja nykyään Ritva kuuluu vakituiseen työporukkaamme.

Ritvan työtehtäviin sisältyy kotimaan lähetysten laskutus, tilausten syöttäminen, verkkokaupan seuraamista, tilausten hoitamista ja info-posteihin sekä puheluihin vastaaminen. Näiden asioiden lisäksi hän muun muassa tekee raportteja tilitoimistolle sekä hoitaa palkka- ja työterveysasioita. Yhteenvetona voi todeta hänellä olevan pätevyyttä toimistopuolen työhön aivan laidasta laitaan.

Tavanomainen työpäivä moniosaajalle on seuraavanlainen: aamulla Ritva katsoo ensimmäiseksi verkkokaupan, tilauspostin sekä oman sähköpostin läpi.  Päivän aikana hän syöttää tilaukset ja tekee lähetyspapereita. Päivän päätteeksi Ritva hoitaa vielä lähetysten laskuttamisen.

Ritva kuvailee itse työtä vaihtelevaksi ja mieluisaksi. Työyhteisö on hänestä loistava, Ritva pohtii, mitä ylistyssanoja hän voisi käyttää kuvaillakseen työtovereita ja tunnelmaa tarpeeksi oikeutetusti. Hän kertoo, että työpaikalla on äärimmäisen hyvä henki, rentoa, mukavaa ja, että aamulla on kiva tulla töihin.

Vapaa-ajallaan hän on aktiivisesti ampuma- ja maastohiihdossa kilpailevan tyttärensä harrastustoiminnassa mukana, ja eritoten talvisaikaan kuskaamista on paljon. Kisoja on usein viikonloppuisin, harjoituksia päivittäin. Kesäisin on hieman rauhallisempaa, silloin Ritva nauttii muun muassa kotimaan matkailusta. Muita harrastuksia hänelle ovat koiran kanssa ulkoileminen sekä lukeminen.

Tagit