Minipool yhdistää paljun ja uima-altaan parhaat puolet - Uusi ylläpitoyksikkö pitää paljun lämpimänä ja puhtaana

11.4.2018, 14:33

Kotimainen Kirami tuo markkinoille uutuusaltaan, jossa yhdistyvät paljun ja uima-altaan parhaat puolet. Grandy-minipool on tavallista paljua merkittävästi isompi, mutta mahtuu silti pienemmälle pihalle tai terassille. Uuden Tubtainer-ylläpitoyksikön avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.

– Grandy-minipool on palju, johon mahtuu isompikin määrä kylpijöitä samalla kertaa. Tuote sopii myös lapsiperheille, kun allas toimii uima-altaana lapsille. Grandy on perinteisiä paljuja merkittävästi isompi, hieman syvempi sekä kuution muotoinen, mutta perustoiminnoiltaan perinteinen palju, kertoo Kirami Oy:n kehitysjohtaja Tommi Suoniemi.

Minipool on yksiosainen muoviallas, jonka runko on tuettu alumiinikehikolla. Altaan ulkoverhous on lämpöpuupaneelia, mutta altaan saa myös ilman verhousta, ja sen voi asentaa osaksi terassia. Grandy vaatii vähintään 2,5x2,5 metrin tasaisen perustan.

Grandy-minipool: leveys ja pituus 247 cm, korkeus 121 cm. Paino 290 kg, tilavuus 3600 litraa. Valmiiksi varustellun, lämpöpuupaneelisen altaan suositushinta on alkaen 6 990 euroa. Pelkkä sisämuoviallas alkaen 1 590 euroa.

Ylläpitoyksikkö pitää paljun käyttölämpöisenä

Kiramin valikoima täydentyy uudella Tubtainer-ylläpitoyksiköllä, joka koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja helppokäyttöisestä käyttöpaneelista. Yksikkö voidaan liittää kamiinalla lämmitettävään paljuun ja sen käyttölämpötila on -20 - +40 astetta.

– Vastaavia kokonaisuuksia ei ole markkinoilla. Tubtainer-ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen ja puhdistusaineiden avulla, korostaa Tommi Suoniemi.

Ylläpitoyksikön käyttöpaneelista näkee veden lämpötilan ja siihen voi asettaa itse haluamansa tavoitelämpötilan. Ylläpitoyksikkö on täysin automaattinen ja helppokäyttöinen. Yksikön voi lisätä jo aiemmin ostettuun paljuun.

Laite vaati 16A-sähköliitännän ja se suositellaan tehtävän sähköalan ammattilaisen toimesta. Tuote on roiskesuojattu, ja se tulee sijoittaa terassin tai rapun alle tai erilliseen laatikkoon. Sähkölämmittimen teho on 3 kW. Tubtainer-tuotteen suositushinta on alkaen 1 390 euroa.

Lisätietoja:
kehitysjohtaja Tommi Suoniemi, Kirami Oy, p. 040 5024 034, tommi.suoniemi@kirami.fi

Kuvia tuotteista

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fi

Tagit