Juhlitaan yhdessä Kiramin 19-vuotissyntymäpäiviä toukokuussa 2020

Päivämäärä

 

xxx

Niin ne vuodet sitten vierähtävät ja Kiramikin viettää viimeistä "teinivuottaan" (nineteen). Poikkeusolojen vuoksi päätimme viettää Kiramin 19-vuotispäiviä hieman eri tavoin mitä muina vuosina. Juhlitaan yhdessä, mutta turvallisesti kotona lähipiirin kanssa erilaisten tempausten parissa.

Ajattelimme järjestää muutaman arvonnan, jossa odotamme teidän osallistuvan ja laittavanne itsenne likoon. Muutakin hauskaa on tulossa, mutta kerromme niistä pienin Kirami askelin toukokuun aikana. Seuraa Kiramin tapahtumia ja Facebookia niin pysyt juhlinnassa mukana. 

Arvonta 1

Paljuillaan kotona ja juhlien Kiramin synttäreitä

image 5Vietä rentouttava päivä tai ilta paljuillen. Juhli meidän kanssamme, ja nappase meille kuva minkälaiselta paljujuhlasi näyttävät. Muistathan kommentoida hieman juhlahumustanne. Keräämme kommentejanne myös tulevaan syntymäpäivä muistelo blogiin. Voit laittaa kuvan/kuvat ja kommentit johonkin seuraavista alla olevista paikoista.

  • sähköpostitse osoitteeseen kuvakisa@kirami.fi 
  • kommentoimalla Kiramin facebook Arvonta 1 julkaisuun
  • lisäämällä kuvan/kuvat instagramiin, merkitse silloin #kiramibirthday #kiramiimage 2

Kilpailu on voimassa 9.5-31.5.2020 välisenä aikana ja voittajat arvotaan 7.6.2020.

Arvomme kuvien joukosta kolme voittajaa , ja julkaisemme voittajat tapahtumissa, Facebookissa ja Instagramissa. Otamme myös yhteyttä voittajaan erikseen.

Seuraava paketti palkintona voittajille:  

image 3

 

 

 

 

 

 

Arvonta 2

Montakohan vessapaperirullaa mahtuu Kiramin Steady paljuun? 

 

 

Osallistu Kiramin arvontaan arvaamalla montako vessapaperirullaa mahtuu Kiramin Steady -paljuun.

Voit laittaa vastauksesi/arvauksesi ja kommentit johonkin seuraavista alla olevista paikoista.

  • sähköpostitse osoitteeseen kuvakisa@kirami.fi 
  • kommentoimalla Kiramin facebook Arvonta 2 julkaisuun

Tarkistamme lähimmän arvauksen ja jos niitä on useampia niin arvomme vielä niiden kesken voittajan. Kilpailu on voimassa 11.5-31.5.2020 välisenä aikana ja voittajat arvotaan 7.6.2020.

Seuraava palkinto voittajalle:  

Facebook Live -lähetys paljusta

Synttäreidemme kunniaksi tarjoamme kansainvälistä fiilistä ja tunnelmaa kaikkiin koteihin ja mökeille sunnuntaina 24.5. klo 21 alkaen.

Silloin yhteistyökumppanimme, Saksassa asuva Suomi-bloggari René Schwarz tekee live-lähetyksen jälleenmyyjämme holzimgartenin luota Saksan Rosengartenista. Ja tietysti tämä kaikki tapahtuu paljusta käsin (säävaraus)! Puheenaiheet pyörivät kylpemisen ja paljujen ympärillä. Keskustelua käydään pääosin saksan kielellä, mutta myös suomen kieltä kuulemme välillä.

Tule siis seuraamaan Kiramin suoraa live-lähetystä Kalsarikännit #5 - Badefass Edition 24.05. klo 21 alkaen! Mukaan pääset klikkaamalla FinnTouch-blogin Facebook-sivulle.

Renén blogi-kirjoituksia voit lukea hänen FinnTouch-blogistaan. Renén live-tapahtumiin pääset tutustumaan tästä.

 

image 1

Toivomme teidän osallistuvan, nauttivan ja iloitsevan juhlimalla synttäreitämme yhdessä meidän kanssamme 😂

 

Kiramin virallinen syntymäpäivä: 23.5.2020 

Hero-kuva