Comfort City-Family palju

Comfort Family City-palju on kehitetty huomioimaan kaupunki ihmisten sekä koko perheen tarpeita, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Tynnyrissä on muotoon sulautuva istuintaso, jota voi käyttää vilvoittelemiseen sekä lapset voivat levähtää ylemmällä istuintasolla. Erityissuunniteltuja penkinkulmia voidaan käyttää selkänojana.Tämä muotoilu on ihanteellinen myös kylpyyn pääsemiseen ja siitä poistumiseen. Käytännöllisyyden ja helppokulkuisuuden lisäksi myös turvallisuus paranee.

Family on yleisön pyynnöstä kehitetty palju malli, josta olemme tehneet myös sähkölämmitteisen version puulämmitteisen rinnalle. Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmällä olemme huomioineet kaupunkilaisten tarpeet, jos puilla lämmitäminen ei ole mahdollista. Comfort Family City-palju pakettiin kuuluu myös Family-rappuset, joiden alle Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmä on suunniteltu asennettavaksi. Talvikäyttöä varten Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmän päälle löytyy paketista myös eristehuppu, joka suojaa laitetta pakkasilta. Altaan sisälle on myös asennettuna Kiramin Legroom led corona valaistus tuomaan pimeisiin hetkiin tunnelmaa. Eristekansi kuuluu vakiovarusteena Comfort Family City-paljuun.

Lämmittimenä on ulkopuolinen sähköllä toimiva Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmä, joka soveltuu pienten kuin keskisuurien altaiden lämmitykseen. Ulkokuorena lämpökäsitelty mänty on kotimainen vaihtoehto tummille tuontipuulajeille. Lämpöpuu on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa. Sisävärinä maanläheinen beige on neutraali ja tyylipuhdas värivaihtoehto Keski- ja Etelä-Eurooppaan.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1250 litraa ja se soveltuu 3-5 henkilölle. Paljun kuivapaino on 158 kg, TUBTAINER-kamiinan bruttoteho on 3 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 3 kw.

FI
0
Ulkoväri
Sisäväri
Uutuus

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
3-5
Täyttötilavuus
900
Vesitilavuus
1250
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
110
Syvyys
91
Tuotteen pituus
258
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
210
Paino
158
Pakkauksen pituus
169
Pakkauksen leveys
169
Pakkauksen korkeus
143
Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. EPS- pohjaisissa altaissa pohja tulee olla tasainen, eikä niitä voi asentaa juoksujen päälle. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle. Veden poistoventtiili sijaitsee Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmän vastaisella puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 38mm letku. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistoventtiili puolittaiseen auki-asentoon, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Näitä ohjeistuksia seuraamalla vältät venttiilin ja putkien jäätymisen. Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen voi käyttää esimerkiksi Kirami Biopesuainetta. Kiramilta on saatavilla hoitoaineita allasvesihygieniasta huolehtimiseen. Näitä käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6. Tubtainer suodatin-lämmitinjärjestelmän kytkeminen verkkovirtaan vaatii aina hyväksytyn sähköasentajan.

Hanki myös lisävarusteet