Premium Copa L

Varastomallien toimitusaika 4-6 arkipäivää

Omien värivaihtoehtojen mukaan tehtyjen tilausten toimitusaika 4-5 viikkoa.

Premium Copa L- palju on Kiramin moderni, henkeäsalpaava ja pyöreitä muotoja korostava Desing-tuote, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden yhdistää omia suosikkivärejään niin paljun ulko- kuin sisäpintaan. Altaan istuimet ovat muotoillut, jotka hivelevät mukavuuden tunteellaan niin selkää kuin katsojan silmää. Copa L soveltuu kokonsa, värivaihtoehtojen ja designing puolesta kaikille väriä rakastaville ja kuin “mansikka kakun päälle” modernien tai leikkisien pihojen terasseille.

Varastossa olevien mallien lisäksi voi altaan tilata haluamallaan sisä- ja ulkovärin RAL-värikartan mukaan: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_RAL_colors.

Cube Lämmittimenä on tehokas, ajattoman muotoinen ja värinen musta Cube kamiina, joka lämmittää isommankin paljun nopeasti. Valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Tynnyrin halkaisija on 202 cm, vesitilavuus 1470 litraa ja se soveltuu 4-6 henkilölle. Paljun kuivapaino on 150 kg, CUBE-kamiinan bruttoteho on 48 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 35 kw.

EE
0
Uutuus
Copa. Ulkoväri 6013 / Sisäväri 9001
Copa. Ulkoväri 6013 / Sisäväri 9001

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4-6
Tilavuus
1470
Ulkohalkaisija
202
Paino
150
Tuotteen pituus
290
Tuotteen leveys
202
Tuotteen korkeus
260
Pakkauksen pituus
205
Pakkauksen leveys
205
Pakkauksen korkeus
121
Kylpytynnyri tulee sijoittaa tasaiselle alustalle joka kestää täyden altaan painon. Tynnyri voidaan alustaa kivimurskeella tai vaihtoehtoisesti pohjan voi valaa betonista. Pohja tulee olla tasainen, eikä allasta voi asentaa juoksujen päälle. Valitessa kylpytynnyrille paikkaa on myös ajateltava veden tyhjentämiseen liittyviä seikkoja ja tarvittaessa vedet voi johtaa letkulla sivummalle. Veden poistoventtiili sijaitsee kamiinan vastaisella puolella tynnyriä, ja siihen sopii sisämitaltaan 38mm letku. Myös paloturvallisuuteen liittyviä asioita on huomioitava. Kamiinan savupiippu sijoitetaan aina riittävän kauas palavista materiaaleista ja etäisyys palavista rakenteista on tarkistettava sekä sivu- että korkeussuunnassa. Talvikäytössä on huomioitava, että täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään. Talvipakkasilla on jäätymisen estämiseksi huolehdittava, että allas tyhjennetään huolellisesti tai vaihtoehtoisesti huolehditaan riittävästä lämmityksestä. On myös muistettava jättää poistoventtiili puolittaiseen auki-asentoon, niin että kaikki altaaseen mennyt vesi pääsee poistumaan. Näitä ohjeistuksia seuraamalla vältät venttiilin ja putkien jäätymisen. Tärkein sääntö liittyy altaan vesimäärään ja kamiinan sytyttämiseen. Tynnyrin kamiinaa ei milloinkaan saa sytyttää altaan ollessa tyhjä tai vajaasti täytetty. Allasta ei myöskään saa tyhjentää ennen kuin kamiinan tuli on sammunut ja hiillos hiipunut. Minimitäyttötiedot ilmoitetaan kamiinamallin mukaan ohjeissa, sekä kyltillä kamiinassa. Pidä allas peitettynä mallikohtaisella kannella ja huolehdi muutenkin puhtaudesta ja hygieniasta, pesemällä sekä kuivaamalla allas säännöllisesti. Pesemiseen voi käyttää esimerkiksi Kirami Biopesuainetta. Kiramilta on saatavilla hoitoaineita allasvesihygieniasta huolehtimiseen. Näitä käytettäessä on pH-arvon pysyttävä annetuissa rajoissa eli 7,0-7,6. Savupiipun halkaisija on tässä mallissa 150mm ja sen pituus on 2m.

Hanki myös lisävarusteet