Water Bass

Vesitiivis kelluva ja ladattava Bluetooth kaiutin, jossa väriä vaihtava Led-valaistus.

Markkinoiden monipuolisin kaiutin tuo tunnelmaa kotiin, töihin, matkalle, saunaan, paljuun, ulos tai ihan mihin vaan! Energisoivat nosteet ja tanssit päälle tai rauhallinen rentoutustuokio missä ja milloin tahansa. Sinä päätät, WaterBass luo tunnelman yhdessä äänen ja valon kanssa. Täydellisen vedenpitävyytensä ansiosta tätä kaiutinta voi huoletta kelluttaa paljussa sekä uima-altaassa ja poreammeessa. Voit napata kaiuttimen myös mukaasi suihkuun tai saunaan ja kesäisin laiturillesi, veneretkelle tai heittää sen vaikkapa järveen. Vain mielikuvitus on rajana sille, missä ja miten WaterBass soittaa musiikkisi.

Ledivalot saat näyttävästi välkkymään tai voit luoda tunnelmallisen ilmapiirin jatkuvalla valolla. Väreina ovat vihreä, keltainen, punainen, pinkki, turkoosi, tummansininen sekä neutraali vaalea valo. Yksi kaiuitin sisältää kaikki värit ja värit ovat helposti vaihdettavissa nappia painamalla, tunnelman mukaisiksi. Hämäriin ja pimeisiin tiloihin saat tämän kaiuttimen avulla juuri haluamasi värimaailman ja kaiutin onkin samalla myös design valaisin.

WaterBass sisältää myös mikrofonin puheluita varten ja hyvän äänenlaadun johdosta se sopii myös neujvottelupuheluihin. WaterBass sopii siis moneen käyttötarkoitukseen, mutta mikä tärkeintä saat nauttia musiikista hyvällä äänenlaadulla.

Yhdistä kaksi kaiutinta yhteen

Voit halutessasi yhdistää, eli ketjuttaa kaksi WaterBassia ja pääset nauttimaan tuplasti muhkeammasta äänestä. Musiikki tulee siis samaan aikaan molemmista kaiuttimista. Voit hallita kumpaakin kaiutinta samanaikaisesti yhden kaiuttimen ohjaimilla tai puhelimellasi. Kaiuttimet soittavat L- ja R-puolet automaattisesti.

Stereo-ominaisuus tuo ääneen huomattavasti lisää ulottuvuuksia ja syvyyttä, voit myös ripustaa kaiuttimet eri puolille huonettasi ja nauttia näin muhkeasta äänimaailmasta ja tilan tunteesta. Suosittelemme aina hankkimaan kaksi WaterBassia stereo-ominaisuuden tuoman huomattavan lisäarvon vuoksi. Osta kaksi WaterBassia edullisemmin.

Sopii sisustukseen myös sisätiloissa

Tyylikäs muotoilu ja kauniit värit luovat myös sisätiloissa taianomaisen tunnelman ledivalojen ansiosta. WaterBass on näin myös takuuvarma juhlien tunnelmannostattaja.

Itämeren suojelu tärkeää ja muovipullojen kierrätys huomioitu

WaterBass mukana puhdistamassa Itämerta. Valmistaja lahjoittaa jokaisesta myydystä WaterBass kaiuttimesta 1 € Itämeren suojelusäätiölle. Kevääseen mennessä olemme sitoutuneet lahjoittamaan Itämeren suojeluun vähintään 5000€. Kaiuttimen pakkaus tehdään Itämeren levästä ja seuraavan mallimme valmistuksessa on käytetty meristä kerättyä pullojätettä.

CN
0
Uutuus
Water Bass Water Bass Water Bass Water Bass Water Bass
Water Bass Water Bass Water Bass Water Bass Water Bass

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tuotteen pituus
23,5
Tuotteen leveys
23,5
Tuotteen korkeus
5
Paino
0.5
Pakkauksen pituus
6.5
Pakkauksen leveys
25
Pakkauksen korkeus
25
Bluetooth V4.2+EDR Teho 5W Vedenkestävyys IPX7 Akun kapasiteetti 2600 mAh Virtalähde DC 5V/1V Taajuusvaste 115 Hz - 16KH Kantama > 18 m (avoin tila) Latausportti Micro USB Soittoaika Jopa 10 tuntia Latausaika 2-3 tuntia

Hanki myös lisävarusteet