Kirami FinVision Sauna

Kiramin FinVision-sauna on kädentaitajan korkealuokkaista viimeistelyä. Valmiiksi pintakäsitelty sauna on valmistettu tuppeensahatusta havupuusta ja havuvanerista. Saunan sisällä huokuu kodikas tunnelma, joka vie jokaisen rentoutujan mukanaan. Isojen ikkunoiden ansiosta myös luonto tulee lähelle saunojaa.

Sauna on tilava, mutta kooltaan kompakti. Sen pinta-ala on 5,3 neliömetriä, ja korkeutta rakennuksella on räystään kanssa reilut 2,6 metriä. Sauna on mitoitettu 4–6 hengelle, joten se sopii mainiosti niin pienelle kuin suuremmallekin seurueelle.

Vaaleanharmaat lauteet ja saunan tumma sisäpinta toimivat kauniina kontrastina toisilleen. Saunan ovi ja ikkunat ovat karkaistua lasia. Lasielementti tuo saunatilaan tilavuutta ja ilmavuutta. Tunnelmaa saunomiseen tuo LED-valaistus.

Kiukaat ovat suomalaisen kiuasvalmistajan Narvin mallistosta. Saunan viitteellinen lämmitysaika on noin tunti.

Pelkkä saunarakennus ilman kiuasta.

FI
1
Uutuus

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4-6
Korkeus (allas)
265,5
Tuotteen pituus
230
Tuotteen leveys
230
Tuotteen korkeus
262,5
Paino
1,000
Pakkauksen pituus
235
Pakkauksen leveys
235
Pakkauksen korkeus
258
Mitat: * Leveys 2,3 metriä * Pituus 2,3 metriä * Korkeus 2,63 metriä * Paino noin 1 000 kg * Mitoitettu 4–6 henkilölle * Valmistettu tuppeensahatusta havupuusta ja havuvanerista * Värit: harmaa (tuppeensahattu havupuu), tummanharmaa (havuvaneri), vaaleanharmaa (lauteet) * Lasiseinä ja ovi karkaistua lasia * LED-valaistus Toimitus * Toimitetaan koottuna * Vesikate asennetaan paikan päällä

Hanki myös lisävarusteet