logo

Warmer feelings.

Bastun och badtunnan är ofta oskiljaktiga, de bästa vännerna: där det finns en badtunna, finns en bastu. Kika även på vår rustika produktserie – Outstanding by Kirami gedigna produkter av Corten-stål för grillning och trädgårdsdesign.

Badtunnor Tillbehör Outstanding by Kirami

Kirami FinVision Sauna, den unika bastun som ger lyx i vardagen. På vintern kan du beundra stjärnhimlen genom det stora bastufönstret, på sommaren kan du njuta av de ljusa nätterna.
Outstanding by Kirami - Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika Corten-Stål produkterna för grillning och trädgårdsdekoration, som är designade för bruk, året runt.
De vanligaste tillbehören för badtunnan är ett lock och dryckesställ, vattenhygien produkter ja textilier. Med hjälp av dessa ökar du stämningen ytterligare för dina badstunder.
Ville Haapasalos badtunna värms varje dag | Kirami
Ville Haapasalos badtunna värms varje dag | Kirami
Skådespelaren, diversearbetaren och Muminpappans röst kopplar av på stugan med vedhuggning och tunnbad. Samtidigt föds nya idéer. Läs mer om Villes tankar!
I och med en inhiberad bröllopsresa bestämde en av våra kunder på Kirami att skaffa sig en badtunna istället. Av badtunnan fick paret även inspiration till att bygga ett speciellt pepparkakshus som vi aldrig stött på tidigare. Ta en titt på bilderna av den unika pepparkakstunnan!
Har du några frågor om badtunnor? Vi har samlat svar på vanliga frågor på vår hemsida. Läs mer och ladda ner vår FAQ-broschyr!
För oss på Kirami är det viktigt att det är smidigt att köpa en badtunna. Vi har utvecklat ett hjälpmedel för valet av tunna och gjort det enklare att uträtta ärenden hos våra återförsäljare genom att lägga produktdatablad.
Kirami FinVision -sauna Nordic misty | Kirami
Sastamalaföretaget Kirami, världens största tillverkare av badtunnor, utökar sitt utbud med en ny bastu. Kirami FinVision-bastun Nordic Misty är både en traditionell bastu och en avkopplingsplats i badhusanda.
Kirami erbjuder kunderna vedeldade badtunnor av hög kvalitet samt ett mångsidigt utbud av olika utrustningar och tillbehör. Fler än 10 000 badtunnor tillverkade av Kirami säljs årligen över hela Europa och populariteten ökar ständigt. Kirami är den största leverantören av badtunnor i världen.

Etusivu