logo

Warmer feelings.

I vårt badtunna sortiment finns en lämplig balja för varje behov. Produktfamiljerna Original, Comfort och Premium ger dig många olika storlekar och material att välja på, vi har alternativ för såväl traditionella som modernare gård. Kolla även ut Kiramis rustikska Corten-stål Outstanding by Kirami produktfamilj, där du kan hitta produkter för grillning och trädgårdsinredning.

Badtunnor Tillbehör Outstanding by Kirami

Kirami FinVision Sauna, den unika bastun som ger lyx i vardagen. På vintern kan du beundra stjärnhimlen genom det stora bastufönstret, på sommaren kan du njuta av de ljusa nätterna.
Outstanding by Kirami - Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika Corten-Stål produkterna för grillning och trädgårdsdekoration, som är designade för bruk, året runt.

40 398

Finland

12 586

Export

Levererade badtunnor 01.01.2004 - 05.10.2020
Riitta Okkonen och hennes man Jukka har ett semesterhus i Österrike, där de redan i många år har haft en badtunna från Kirami. Sommaren tillbringar paret hemma i Finland, där de har byggt om gården som Riittas föräldrar tidigare ägde och som omges av idylliska landskap till ett ljuvligt lantgårdshotell. Läs om varför det måste finnas en badtunna också på lantgården...
Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Till exempel hur snabbt värms vattnet, kan man använda havsvatten i badtunnan, hur ofta skall vattnet bytas, hur töms badtunnan eller kan man använda badtunnan på vintern?
För oss på Kirami är det viktigt att det är smidigt att köpa en badtunna. Vi har utvecklat ett hjälpmedel för valet av tunna och gjort det enklare att uträtta ärenden hos våra återförsäljare genom att lägga produktdatablad.
Kirami lyfter badnjutningen till nästa nivå. År 2020 lanserar vi ett flertal nyheter som bidrar till badupplevelsen. Kolla in katalogen!
Kirami har publicerat badtunna design applikation där du kan prova olika modeller, färger och tillbehör. Testa och delta i tävling.
Från Kirami-bloggen kan du hitta användbara tips och nya idéer för ännu trevligare badstunder, läs om erfarenheter som andra användare och återförsäljare har och upptäcka nya produkter.

Etusivu

Hero-kuva