logo

Warmer feelings.

I vårt breda sortiment av badtunnor finns en badtunna för allas behov. Vi tillverkar våra badtunnor i Finland av råmaterial av bästa kvalité och med design och teknik som ger badtunnor överlägsna egenskaper. Produktfamiljerna Original, Comfort och Premium ger dig flera olika storlekar och material att välja på, vi har alternativ för såväl traditionella som modernare trädgårdar. Kika även på vår rustika produktserie –Outstanding by Kirami gedigna produkter av Corten-stål för grillning och trädgårdsdesign.

Badtunnor Tillbehör Outstanding by Kirami

Kirami FinVision Sauna, den unika bastun som ger lyx i vardagen. På vintern kan du beundra stjärnhimlen genom det stora bastufönstret, på sommaren kan du njuta av de ljusa nätterna.
Outstanding by Kirami - Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika Corten-Stål produkterna för grillning och trädgårdsdekoration, som är designade för bruk, året runt.
När det är dags att göra i ordning sommarstugan för vintern är det många som funderar på vad de ska göra med badtunnan. Läs instruktioner för en eventuell vinterpaus eller om du fortsätter att bada året runt.
Vattengymnastik friskar upp lederna och får kroppen att slappna av. Du kan också göra vattengympa i en badtunna hemma på gården. Se videon med badtunnegympa, som planerats av en fysioterapeut.
Till exempel hur snabbt värms vattnet, kan man använda havsvatten i badtunnan, hur ofta skall vattnet bytas, hur töms badtunnan eller kan man använda badtunnan på vintern?
För oss på Kirami är det viktigt att det är smidigt att köpa en badtunna. Vi har utvecklat ett hjälpmedel för valet av tunna och gjort det enklare att uträtta ärenden hos våra återförsäljare genom att lägga produktdatablad.
Kirami erbjuder kunderna vedeldade badtunnor av hög kvalitet samt ett mångsidigt utbud av olika utrustningar och tillbehör. Fler än 10 000 badtunnor tillverkade av Kirami säljs årligen över hela Europa och populariteten ökar ständigt. Kirami är den största leverantören av badtunnor i världen.
die Kirami Hot Tub Designer App
Kirami har publicerat badtunna design applikation där du kan prova olika modeller, färger och tillbehör. Testa och delta i tävling.

Etusivu

Hero-kuva