logo

Warmer feelings.

I vårt badtunna sortiment finns en lämplig balja för varje behov. Produktfamiljerna Original, Comfort och Premium ger dig många olika storlekar och material att välja på, vi har alternativ för såväl traditionella som modernare gård. Kolla även ut Kiramis rustikska Corten-stål Outstanding by Kirami produktfamilj, där du kan hitta produkter för grillning och trädgårdsinredning.

Badtunnor Tillbehör Outstanding by Kirami

Kirami FinVision Sauna, den unika bastun som ger lyx i vardagen. På vintern kan du beundra stjärnhimlen genom det stora bastufönstret, på sommaren kan du njuta av de ljusa nätterna.
Outstanding by Kirami - Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika Corten-Stål produkterna för grillning och trädgårdsdekoration, som är designade för bruk, året runt.
Kirami har publicerat badtunna design applikation där du kan prova olika modeller, färger och tillbehör. Testa och delta i tävling.
Kirami-produktkatalog 2019. Kirami lyfter badnjutningen till nästa nivå. År 2019 lanserar vi ett flertal nyheter som bidrar till badupplevelsen. Kolla in katalogen!

Etusivu

Händelser

Inga kommande händelser