logo

Warmer feelings.

I vårt badtunna sortiment finns en lämplig balja för varje behov. Produktfamiljerna Original, Comfort och Premium ger dig många olika storlekar och material att välja på, vi har alternativ för såväl traditionella som modernare gård. Kolla även ut Kiramis rustikska Corten-stål Outstanding by Kirami produktfamilj, där du kan hitta produkter för grillning och trädgårdsinredning.

Badtunnor Tillbehör Outstanding by Kirami

Kirami FinVision Sauna, den unika bastun som ger lyx i vardagen. På vintern kan du beundra stjärnhimlen genom det stora bastufönstret, på sommaren kan du njuta av de ljusa nätterna.
Outstanding by Kirami - Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika Corten-Stål produkterna för grillning och trädgårdsdekoration, som är designade för bruk, året runt.

3387

Finland

1480

Export

Levererade badtunnor 01.01.2019 - 12.12.2019
Kiramis och VaLePas samarbete fungerar tack vare ömsesidig respekt. Läs i bloggen hur VaLePas spelare trivdes på Kiramis höstfotografering.
Under de senaste åren har Kirami aktivt satsat på exporten. Nya återförsäljare söks hela tiden. Läs mer om exporten av badtunnor och om våra återförsäljare!
Den kantiga badtunnan Grandy och den flotta bastun FinVision passar vackert på kundens gård. Läs hur familjen Blomqvist kom fram till att köpa både badtunna och bastu.
Under den kommande vintern har Lylynperä siktet inställt på världscupstävlingarna och på FM i längdåkning. Mellan tävlingarna varvar hon gärna ner i Kiramis badtunna. Läs mer om skidåkarens tankar inför en ny säsong.
Kirami har publicerat badtunna design applikation där du kan prova olika modeller, färger och tillbehör. Testa och delta i tävling.
Kirami-produktkatalog 2019. Kirami lyfter badnjutningen till nästa nivå. År 2019 lanserar vi ett flertal nyheter som bidrar till badupplevelsen. Kolla in katalogen!
Från Kirami-bloggen kan du hitta användbara tips och nya idéer för ännu trevligare badstunder, läs om erfarenheter som andra användare och återförsäljare har och upptäcka nya produkter.

Etusivu