Original Woody Tiny

Original Woody Tiny av trä ger badstunden en rustik stämning med äkta trä i en mindre storlek. Woody Tiny är den minsta badtunnan av massivträ i vårt sortiment och lämpar sig på både små gårdar och terrasser. Storleken gör Woody Tiny till ett perfekt val för par. Tunnan lämpar sig för situationer där vattenförbrukningen ska hållas så liten som möjligt. Tack vare den lilla vattenvolymen har du tid att koppla av även på den mest hektiska kvällen, för det går snabbt att värma upp tunnan. Woody Tiny ger dig allt du behöver för en fantastisk badupplevelse i en vedeldad tunna.

MICU kaminen är en mycket simpel uppvärmare. MICU, och resten av våra kaminer är tillverkade av marinaluminium i hög kvalite. Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form.

Tunnans diameter är 156 cm, vattenvolym 1000 liter och den lämpar sig för 1-2 personer. Badtunnans torrvikt är 128 kg, MICU-kaminens bruttoeffekt är 30 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 19 kw.

FI
1
Yttre färg
Produktkod
OWTINYTWMICU
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OWTINYTWMICU__mdyxxy7a__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OWTINYTWMICU__goseifba__full.png
Uutuus

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Antal personer
1-2
Fyllningsvolym
840
Vattenkapacitet
1000
Yttre diameter
156
Höjd
98
Djup
85
Produktlängd
160
Produktbredd
156
Produkthöjd
217
Vikt
128
Förpacknings längd
160
Förpacknings bredd
100
Förpacknings höjd
115

Kom ihåg tillbehör