Premium Pearly M

Till styrkorna i Premium Pearly hör den bekvämutformningen som också återfinns i Family-serien. Badtunnan som beaktat såväl barns och äldre personers som rörelsehindrades specialbehov. Den designade bänken gör det lättare att kliva ned i och stiga ur. Man kan vila ryggen på de speciellt utformade kanterna på bänken och för två personer fungerar bänken också som armstöd. Karets insats har en slät insida och materialet ger möjlighet att välja till vår fabriksmonterade LED golvbelysning i färgalternativen till Pearly badtunnan som tilläggsutrustning. LED-belysning som monteras redan i fabriken skapar en sagolik stämning i skymningen. Premium Pearly är valet för den som värdesätter kvalitetoch bekymmersfritt badande.

Som uppvärmare används en effektiv, svart Cube-kamin i en tidlös form. Den värmer även större badtunnor på kort tid. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium. Som ytterpanel har en räfflad, mocca komposit använts. Den passar väl in i en modern miljö. Den räfflade ytan är enkel att rengöra, och materialet kräver ingen skötsel utöver tvätt. Till innerkaret är en glansig champagne färg ett klar och högtidligt val. Denna eleganta, fantastiska inredning garanterar ett minnesvärt och romantiskt badmoment.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1420 liter och den lämpar sig för 4-6 personer. Badtunnans torrvikt är 139 kg, CUBE-kaminens bruttoeffekt är 48 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 35 kw.

FI
0
Yttre färg
Inre färg
Produktkod
PPCHES2600CUBE-MO
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PPCHES2600CUBE-MO__or7p8vhw__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PPCHES2600CUBE-MO__qwms8ojg__full.jpg
Käytössä

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Antal personer
4-6
Fyllningsvolym
940
Vattenkapacitet
1420
Yttre diameter
170
Höjd
107
Djup
90
Produktlängd
236
Produktbredd
170
Produkthöjd
260
Vikt
157
Förpacknings längd
169
Förpacknings bredd
169
Förpacknings höjd
123

Kom ihåg tillbehör