Premium Woody Tiny av trä ger badstunden en rustik stämning med äkta trä i en mindre storlek. Woody Tiny är den minsta badtunnan av massivt trä i vårt sortiment och lämpar sig på både små innergårdar och terrasser. Storleken gör Woody Tiny till ett perfekt val för par. Tunnan lämpar sig för när vattenförbrukningen ska hållas så liten som möjligt. Tack vare den lilla vattenvolymen har du tid att koppla av även på den mest hektiska kvällen, för det går snabbt att värma upp tunnan. Woody Tiny ger dig allt du behöver för en fantastisk badupplevelse i en vedeldad tunna.

MICU kaminen är en mycket simpel uppvärmare. MICU, och resten av våra kaminer är tillverkade av marinaluminium i hög kvalite. Som ytterpanel har ett nordamerikanskt trädslag med utmärkt hållbarhet använts. Med tiden blir trädet vackert silvergrått.

Tunnans diameter är 156 cm, vattenvolym 1000 liter och den lämpar sig för 1-2 personer. Badtunnans torrvikt är 85 kg, MICU-kaminens bruttoeffekt är 30 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 19 kw.

FI
0
Yttre färg
Produktkod
PWTINYRCMICU
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PWTINYRCMICU__8onxd34q__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/PWTINYRCMICU__ordlaps8__full.jpg
Uutuus

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Antal personer
1-2
Fyllningsvolym
840
Vattenkapacitet
1000
Yttre diameter
156
Höjd
98
Djup
85
Produktlängd
170
Produktbredd
156
Produkthöjd
217
Vikt
85
Förpacknings längd
160
Förpacknings bredd
100
Förpacknings höjd
115

Kom ihåg tillbehör