Oändligt med möjligheter för njutbara trädgårds stunder

Kirami FinVision® -lounge är en färdig modul som funkar lika bra separat eller ihopkopplad med andra Kirami FinVision® Annex – moduler. Användnings och kombinationsmöjligheter är oändliga. 

Kirami FinVision® -lounge Nordic misty

Kirami FinVision®-lounge Nordic misty till bastun är en separat färdig modul med alla väggar på plats. Bastuns och loungens moduler är sömlöst kompatibla. Loungen och bastun har samma ytmaterial: väggbeklädnaden är granpanel och innerytorna är värmebehandlat lövträ. Loungemodulen har två dörröppningar om byggnaden är ansluten till en bastu. Den ena öppningen har en dörr monterad och är avsedd för utgång. Bastubyggnadens dörr fungerar som dörr mellan bastun och loungen, vilket innebär att loungemodulen inte har denna dörr separat.

Alternativt kan en färdig Kirami FinVision®-terrassmodul, eller även flera moduler, monteras mellan bastun och loungen. Loungen kan också vara en helt separat byggnad på sin egen plats. Om loungen är en separat byggnad (ej kombinerad med bastun), så har byggnaden endast en ytterdörr.

Loungen kan beställas vid köpet av bastun eller separat i efterhand. Loungen har samma stora fönster och glasdörr som Nordic misty-bastun. De stora glasytorna släpper in mycket ljus. Den rökgråa glasdörren med svart träkarm skapar stämning och en känsla av rymd i bastuns lounge, och har samma storlek som dörren till basturummet. Alla glasytor i bastun och loungen är i samma nyans.

Kirami FinVision®-loungen erbjuder ett brett utbud av alternativ för gårdsinredaren. Endast fantasin sätter gränser.

Loungens mått:

  • Bredd: 2 250 mm
  • Djup: 2 300 mm
  • Höjd:2 550 mm

Dörren är standard på högra sidan av launge, vilket betyder att dörren öppnas mot höger.

Vi rekommenderar att du kontrollerar tillgängligheten för bastuns och loungedörrarnas höger- och vänsterhängdhet på fliken ”bruksanvisning”. Som standard är bastudörren alltid högerhängd (bild A) och med loungen är dörren mellan bastun och omklädningsrummet alltid vänsterhängd, varvid omklädningsrummets utrymme kan utnyttjas maximalt (bild A1). Loungens ytterdörr är som standard högerhängd (bild A1). Alternativen för spegelbilderna för bastuns och loungens dörrar visas (bild B) nedan.

När loungen beställs samtidigt med bastun

Om bastun och loungen beställs samtidigt, kan dörrens höger- eller vänsterhängning ändras färdigt. I en bastu som har dörren på högra sidan monteras dörren normalt som högerhängd. Om bastun sammanfogas med en lounge, byts bastudörren till vänsterhängd.

När loungen beställs i efterhand

Vid beställningen av loungen måste det framgå om bastudörren är höger- eller vänsterhängd och hur kunden ändrar riktning när loungen monteras till bastun. Loungen levereras med bredare smygbrädor. Bastuns befintliga smygbrädor tas loss och byts ut mot de nya brädorna, som medföljer loungen (se anvisningen om byte av smygbrädor). Bastudörrens riktning kan kunden byta själv, om så önskas. Leveransen omfattar även en anslutningsplåt, med hjälp av vilken bastubyggnaden och omklädningsrummet fästs i varandra (se anvisningen om monteringen av anslutningsplåten).

Loungen kombinerad med bastun

Loungen har likadant tak som bastun Nordic misty, vilketinnebär att de är enkla att sammanfoga. Loungen lyfts intill bastun och fästs ihop vid transportstöden. Vid dörren mellan bastun och loungen monteras bredare smygbräden som täcker fogningen mellan byggnaderna. Taket sammanfogas vid mellanväggarna med en bredare plåt i U-profil.

Hänthets formulären för byggnader kan laddas ner från Kiramis hemsida och bifogas med på beställningen.

FI
1
Yttre färg
Inre färg
Produktkod
3651
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3651__mxjpj8uh__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/0j3r065q__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4ceio2ab__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/mymer6an__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/gl58grkk__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/cmuj1enn__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/e4i9b9c5__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/9keww762__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/a1312255__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/f1c9veu4__full.jpg
Uutuus

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Produktlängd
230
Produktbredd
221,8
Produkthöjd
255
Vikt
950
Förpacknings längd
236
Förpacknings bredd
227
Förpacknings höjd
257

Kom ihåg tillbehör

Kirami FinVision® -terrassen Nordic misty M
Kirami FinVision® -terrassen Nordic misty S
Kirami FinVision® -sauna Nordic misty (Right), Harvia Virta Combi 10,8 kW
Kirami FinVision® -sauna Nordic misty (Left), Harvia Virta Combi 10,8 kW