Kirami FinVision® -sauna Original – Perfekt sauna för den som uppskattar traditioner

Tillverkade av ekologiskt material Kirami FinVision® -sauna Original passar utmärkt i all miljö och inredningen strålar en trivsam stämning.

 

Kirami FinVision -sauna Original (gamla tak)

Kirami FinVision® -sauna (bastu) är högklassigt tillverkad av högklassiga hantverkare. Den färdigt ytbehandlade bastun är tillverkad av genomsågat barrträ och av barrträdsfaner. Inne i bastun råder det en hemtrevlig stämning som förtrollar varje avkopplande bastubadare. Tack vare de stora glasytorna kommer naturen bastubadaren nära.

Bastun är rymlig, men kompakt i storlek. Den har en yta på 5,3 kvadratmeter, och byggnadens höjd är drygt 2,6 meter. Bastun är dimensionerad för 4–6 personer, så den är perfekt för både små och större grupper.

De ljusgrå lavarna och basturnas mörka inneryta fungerar som en vacker kontrast till varandra. Bastulavarna kan enkelt lyftas av för rengöring och underhåll. Bastuns atmosfär skapas av LED-belysningen under lavarna.

Ett stort fönster ger bastun en känsla av rymd och luftighet. Det är ett rökgrått härdat värmeglas, som förbättrar bastuns energieffektivitet. Glasdörren i samma nyans som fönstret har ett magnetlås, vilket gör att dörren öppnas och stängs smidigt och förblir väl stängd. Dörrens runda handtag är i tuja och har en Kirami-logga. Som standard är dörren på höger sida av bastun och den öppnas högerhänt. Dörren kan också bytas ut till en spegelbild på vänster sida av bastun och dörren kan också ändras till vänsterhänt. Dessa specialönskemål ska nämnas separat när bastun beställs.

Basturnas yttre är finskt barrträ behandlat i rustikgrå nyans. Det levande utseendet på den utvändiga beklädnaden skapas av överlappande, okantade brädor.Bastuns innerytor är finländskt barrträ och behandlande i mörkgrå nyans. Den stämningsfulla atmosfären i bastun får bastubadarens muskler att slappna av och tankarna får fritt komma och gå i bastubadets ånga.

Dörren är standard på högra sidan av bastun, vilket betyder att dörren öppnas mot höger.

Basturnas yttre är finskt barrträ behandlat i rustikgrå nyans. Det levande utseendet på den utvändiga beklädnaden skapas av överlappande, okantade brädor. Bastuns innerytor är finländskt barrträ och behandlande i mörkgrå nyans. Den stämningsfulla atmosfären i bastun får bastubadarens muskler att slappna av och tankarna får fritt komma och gå i bastubadets ånga.

Ingen värmare.

FI
1
Yttre färg
Inre färg
Produktkod
2870
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/2870__fu6h9l5f__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/2870__w95k2aty__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/2870__h135mjzy__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/2870__bs4grxif__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/wrh69gpn__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/08una3kp__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/revsy5bf__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/hoz5ghdd__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/qwgjtndd__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/l3ou6h4j__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/7lwclqvr__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4yiyd8ao__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ift5coxm__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/5jb1bfq3__full.jpg
Poistumassa

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Antal personer
4-6
Höjd
262
Produktlängd
230
Produktbredd
232
Produkthöjd
262
Vikt
1,100
Förpacknings längd
235
Förpacknings bredd
235
Förpacknings höjd
254
Dimensioner * Bredd 2,3 meter * Längd 2,3 meter * Höjd 2,625 meter * Vikt ca 1000 kg * Designad för 4-6 personer * Tillverkad av okantad barrträd och barrved plywood * Färger: grå (okantad barrträd), mörkgrå (barrved plywood), ljusgrå (bastulavar) * Glasvägg och dörr med härdat glas * LED-belysning Leverans * Levereras monterad * Exklusive taket, som måste installeras på plats