Antti Eskola

Antti Eskola | Kirami personal presentation

 

Försäljare med en glimt i ögat

 

Den första gången Antti Eskola kom till Kirami var via ett bemanningsföretag år 2007. Då kom han som sommaranställd för att tillverka trätunnor. Följande sommar kom han tillbaka till vårt företag för att sommarjobba. I och med hans utbildning började som försäljare hos oss år 2011. Därefter har han skickligt varit ansvarig för försäljning i norra och södra Finland.

I den kompetenta och omtyckta försäljarens arbetsuppgifter ingår att stödja återförsäljare i Finland, planering av kampanjer och en heltäckande kundservice. Anttis arbetsvecka börjar ofta vid fabriken där han läser mail, sköter telefonsamtal, gör erbjudanden och bokför beställningar. Mot slutet av veckan, speciellt under hetaste säsongtid reser Antti runt på försäljningsdagar och för att upprätthålla kundkontakter.

I Anttis arbete är det trevligt att ha med människor att göra, samverkande och att lära känna nya människor. Antti upplever det säsongbaserade arbetet som fungerande, ibland arbetar man under press, medan man ibland får pusta ut när det är lugnare. Antti anser att atmosfären på arbetsplatsen är strålande. Det skämtas en hel del på arbetet och alla arbetar med bra attityd.

Antti går på gymmet och spelar badminton på sin fritid. Under vintertid badar han i isvak och reser när det är möjligt.

Etiketter