Fakturerings- och leverans ansvarig

Fakturerings- och leverans ansvarig | Kirami personal presentation

 

Ritva berömmer atmosfären på arbetet; “det är roligt att komma till jobbet”  

 

Ritva Välläri, kom till Kirami för att utföra sin praktik under våren 2014. Under den tiden gick hon en kurs för arbetssökande i Tammerfors vuxenutbildningscenter och var i behov av en praktikplats. Under den tiden hade hon av en tillfällighet kört förbi Kiramis fabrik, lagt namnet på minnet, och kontaktade sedan oss. Efter praktiken har Ritva haft ett par tidsbegränsade arbetskontrakt, nu är hon en del av vår grupp permanenta arbetare.

I Ritvas arbetsuppgifter ingår att fakturera inhemska transporter, att ta hand om beställningar, följa web-shoppen, svara på info-mail och svara i telefon. Utöver dessa arbetsuppgifter gör hon bland annat rapporter till revisionsbyrån och tar hand om löne- och arbetshälsofrågor. Sammanfattningsvis kan man säga att hon har kompetens till att utföra alla möjliga typer av kontorsarbete.

En vanlig arbetsdag för den mångkunnige ser ut så här: på morgonen tittar Ritva igenom web-shoppens mail, beställningspostens mail och den egna e-posten. Under dagen sköter hon beställningar och gör försendelsepapper. Det sista Ritva gör under dagen är att fakturera försändelserna.

Ritva beskriver själva arbetet som varierande och trevligt. Atmosfären på arbetet är utmärkt, Ritva försöker tänka hur hon kunde beskriva arbetskamraterna och stämningen på ett nog rättfärdigat vis. Hon berättar att arbetsplatsen präglas av en extremt god, avslappnad och trevlig stämning. Hon anser att det är roligt att komma till arbetet på morgonen.

På sin fritid är hon aktivt med i sin dotters skidskytte- och längdskidåkningshobby. Speciellt mycket agerar hon chaufför under vintertid. Det är tävlingar under helgarna, och träningar varje dag. Under somrarna är det litet lugnare, då njuter Ritva av att resa runt i hemlandet. Andra hobbyn är att gå ut med hunden och att läsa.

Etiketter