Kirami Red Cedar ger varmsköna och lyxiga bad i badtunnan

Kirami Red Cedar ger varmsköna och lyxiga bad i badtunnan | Kirami

 

Varmskön lyx med Red Cedar-produkterna

Kirami har utvidgat sitt sortiment med nya produkter som gör badstunden ännu mer njutningsfull. Produktfamiljen Red Cedar omfattar bland annat ett flott skyddstak i pergolastil samt ett flertal tillbehör. Produkterna har tillverkats av rött cederträ eller kanadensisk jättetuja, ett av de värdefullaste träslagen i Nordamerika. Produkter tillverkade av jättetuja håller i till och med över 20 år – även i varierande väderförhållanden.

Rött cederträ eller jättetuja är ett nästan grenfritt träslag som tål fukt väldigt bra. Dess rödskiftande färg varierar vackert från mörk till ljus. Det används ofta som byggnadsmaterial i våtrum eller utomhus när man är ute efter ett imponerande och långlivat slutresultat. Produkter tillverkade av jättetuja håller i minst 20 år. Trädet blir vackert silvergrått med tiden om man inte oljar in det.

– När vi planerade Red Cedar-produkterna tänkte vi också på den mellaneuropeiska konsumenten. Träslaget är väldigt populärt i Mellaneuropa, säger utvecklingschefen Tommi Suoniemi från Kirami.

 

Kirami Pergola ger skydd för badstunden

Kirami Pergola ger skydd för badstunden
Kirami Pergola ger skydd för badstunden

Under Kirami Pergola ryms vilken som helst av Kiramis tunnor. Skyddstaket ramar in badtunnan på ett fantastiskt sätt och erbjuder många möjligheter för stiliga och stämningsfulla badstunder. Skyddstaket kan förses till exempel med gardiner mot insyn eller med glas till skydd mot vinden. Med hjälp av nät kan du odla till exempel vinranka som skyddstakets väggar.

Det är lätt att montera pergolan själv. Den levereras i ett paket från fabriken som innehåller allt som behövs, från glaselement till skruvar.

 

 

 

Fullända badnjutningen med andra Red Cedar-produkter

 

Kirami Red Cedar-skyddsramen för kylskåp

Kirami Red Cedar-skyddsramen för kylskåp
Kirami Red Cedar
-skyddsramen för kylskåp

En väsentlig del av en värmande badstund är förstås förfriskningar. Med skyddsramen som kan integreras i det pergolaliknande skyddstaket kan du göra kylskåpet en del av din trivsamma badoas utan att behöva gå och hämta drycker till exempel från köket. Inom ramen kan du montera ett minikylskåp. Ramen tjänar samtidigt som ett bord.

 

Kirami Tubbar Delux Red Cedar-flytande dryckeshållare

Kirami Tubbar Delux Red Cedar -kelluva juomateline
Kirami Tubbar Delux
Red Cedar -kelluva juomateline

Tubbar Delux är nykomlingen i den flytande Tubbar-serien, en rysligt vacker och stilig hållare som lämpar sig även för de ädlaste av dryckerna. Det finns fyra utmärkta platser för glas, burkar eller flaskor i hållaren.

 

Kirami Drink Arc Red Cedar-dryckeshållaren

Dryckeshållaren Drink Arc som designats i synnerhet för vinglas med fot följer badtunnans former in i minsta detalj. Du kan också koppla samman flera hållare som fästs vid badtunnans kant. Hållaren tjänar också som ett behändigt underlägg för även annat än vinglas.

 

Kirami Delux Red Cedar-trappan

Den breda Delux-trappan ger badtunnan den sista finishen och gör att det är tryggare att stiga in i och ut ur tunnan. Du kan köpa en eller flera trappor och omge hela tunnan med dem om du vill. Delux-trappor tillverkas av både kanadensisk jättetuja och värmebehandlat trä. Trappan monteras i fabriken.

 

Kirami Drink Arc Red Cedar-dryckeshållaren och Kirami Delux Red Cedar-trappan
Kirami Drink Arc Red Cedar-dryckeshållaren och Kirami Delux Red Cedar-trappan

 

Kirami Red Cedar-filterkapsel

Den runda, låsbara filterkapseln skyddar det eldrivna filtret och ökar användningssäkerheten. Tack vare ytan av trä smälter kapseln vackert samman med badtunnan och pergolan. Kapseln kan också användas som underlägg.

 

Kirami Red Cedar-lyktan

Kirami Red Cedar-lyktan
Kirami Red Cedar-lyktan

Lyktan av trä ger skön stämning i mörknande kvällar när du placerar den intill badtunnan eller till exempel framför en utebastu. I lyktan kan placeras en batteridriven ljuskälla vars ljus glimmar genom den hjärtformade öppningen i locket samt genom öppningarna på lyktans sidor.

Kiramis samtliga Red Cedar-produkter bar beviljats Nyckelflaggan. Produkterna finns till salu hos Kiramis  välsorterade återförsäljare.
 

Med vänlig hälsning,
Tommi Suoniemi
Kirami

 

 

Hitta din närmaste Kirami-återförsäljare

Bläddra i vår nyaste katalog

Se på Kiramis nya höst video

Kirami Red Cedar ger varmsköna och lyxiga bad i badtunnan
Kirami Red Cedar ger varmsköna och lyxiga bad i badtunnan